Onbeperkt zwemplezier met BINDER

Een eigen zwembad is geweldig: je kunt zwemmen of spetteren wanneer je maar wilt. Het is nog beter met een tegenstroomsysteem, want het verandert het zwembad in een echte fitness- en wellnessoase. Ontdek hier waarom je voor een BINDER turbinezwemsysteem moet kiezen, welke voordelen het systeem biedt en hoeveel ruimte je nodig hebt.

Wat zijn de voordelen van turbine-aangedreven tegenstroomsystemen?
De stroming van BINDER turbinezwemsystemen is vergelijkbaar met die van een rivier: hij is breed, zacht en krachtig tegelijk. De zwemmer wordt erdoor gedragen. Dit zijn ideale omstandigheden voor intensieve training.

Kost de installatie van de systemen veel tijd?
Nee, helemaal niet! Het turbinezwemsysteem is uiterst compact en vereist geen technische schacht of ingewikkeld leidingwerk. Zwembadbouwers hebben slechts iets minder dan drie uur nodig om HydroStar te installeren. Het EasyStar retrofitsysteem is nog sneller geïnstalleerd: het wordt gewoon over de rand van het zwembad gehangen en vastgeschroefd – en het zwemplezier kan beginnen.

Hoe groot moet het zwembad zijn?
Turbinezwemsystemen van BINDER passen zelfs gemakkelijk in compacte zwembaden. De minimale afmetingen voor het zwembad zijn slechts 4,50 meter lang en 2,50 meter breed.

Verbruiken HydroStar en EasyStar veel elektriciteit?
Integendeel. De turbinezwemsystemen van BINDER verbruiken 50 tot 80 procent minder energie dan pompsystemen. Ze hebben ook geen hoogspanningsstroom nodig – een standaard huishoudaansluiting volstaat.

Hoe worden de turbinezwemsystemen bediend?
Het debiet kan eenvoudig worden geregeld met een afstandsbediening, piëzoknop of via de BINDER24 app. De app kan ook worden gebruikt om trainingsprogramma’s te maken en om de optionele LED-verlichtingssystemen van BINDER voor het zwembad aan te sturen.

Meer info:
www.binder24.com