Ontdek PPG Academy: sterke technische opleidingen voor zwembadbouwers

Zit je met een nieuwbouw- of renovatieproject? PPG Belgium is er om zwembadbouwers en andere professionals in de sector te ondersteunen. Met onze uitgebreide technische kennis proberen we zo dicht mogelijk bij de klanten te staan. Kortom, #SupportingPoolBuilders is onze missie. Naast een goede service, kwalitatieve producten en een uitgebreid aanbod, gaan we nog een stapje verder om deze missie waar te maken. Met de lancering van ‘PPG Academy’ willen we de zwembadbouwer nog beter van dienst zijn.

Onder PPG Academy organiseert PPG Technics opleidingen rond specifieke thema’s en/of producten. We delen onze expertise en technische kennis met jou, zodat jij een nog betere service kunt verlenen aan je eigen klanten. Bovendien werken we in kleine lesgroepen zodat we tijdens de opleiding voldoende individuele ondersteuning kunnen bieden. De opleidingen zijn exclusief voor onze klanten en (bijna) allemaal kosteloos.

Schrijf je snel in via academy.polletpoolgroup.eu want de plaatsen zijn beperkt!

Opleidingsaanbod 2022-2023

Aquadeck
Leer hoe je een Aquadeck®-rolluik installeert en hoe je de stuurkast kunt instellen. Ook de belangrijkste verkoopargumenten voor een Aquadeck® komen aan bod.

Lasopleiding
Liners lassen is een kunst. We voorzien praktische opleidingsdagen voor beginners en gevorderden.

Zwembadonderhoud
Winter- en zomerklaar maken, gebruik van robots, controleren en bijstellen van parameters … Dit zijn nog maar enkele van de thema’s die we behandelen tijdens de opleiding zwembadonderhoud.

Waterbehandeling
Chloor of zoutelectrolyse? Tijdens onze lessen over waterbehandeling leer je over verschillende desinfectiemethodes en het gebruik van chemicaliën.

Warmtepompen
Hoe stel je een warmtepomp op? Leer bij over de bekabeling en alarmsignalen van warmtepompen. En krijg enkele goede verkoopsargumenten erbovenop!


Meer info over de PPG Academy, het opleidingsaanbod of je registreren?
Surf naar academy.polletpoolgroup.eu

Meer info:
+32(0)56 78 20 56
[email protected]
www.polletpoolgroup.be