Ontdek T&A Group op de beurs Piscine Global Europe

T&A Group wil ter gelegenheid van Piscine Global Europe 2022 op twee verschillende standen de verschillende bedrijven van de groep en het volledige gamma zwembadafdekkingen voorstellen.

Op de stand van T&A en Aquacover (4J102) wordt een breed assortiment automatische lamellenafdekkingen gepresenteerd met nieuwigheden die inspelen op de vraag in de markt. Bezoekers zullen verschillende soorten inbouwsystemen en nieuwe lamellen kunnen ontdekken; een bronskleurige solarlamel en een assortiment anti-algenlamellen bestaande uit de modellen Quadro Black en Quadro Titanium. Een nieuwe versie van de EcoTop, de opbouw rolluik, zal eveneens exclusief te bezichtigen zijn!

Omwille van hun hoge isolatiecoëfficiënt en hun en hagel- en weerbestendigheid hebben ook de Covrex volle lamellen een plaats gevonden in het T&A gamma. De veiligheid wordt benadrukt met de CoverLock, een oplossing voor het automatisch vergrendelen en ontgrendelen van het rolluik zonder tussenkomst van de gebruiker. Het zal ook mogelijk zijn om een van de topproducten van het merk te ontdekken: de beweegbare bodem: AquaFloor.

Walter Pool en de zusteronderneming Covrex, die onlangs deel geworden zijn van de T&A Group, zullen op de beurs aanwezig zijn op stand 4C88 met een breed assortiment veiligheidsafdekkingen, winterafdekkingen en solarafdekkingen. De AquaGuard veiligheidsafdekking zal te zien zijn in een toonzwembad. Het is de bedoeling om de kwaliteiten en voordelen te tonen van een volledig geïntegreerde 4-seizoenenafdekking die zorgt voor absolute veiligheid en properheid. Het mobiele terras Walu Deck zal een belangrijke plaats innemen op de stand met de modellen Flat en Origin.

De T&A Group grijpt dit belangrijke evenement – de beurs van Lyon – aan om een volledig gamma van afdekkingen te presenteren: van eenvoudige thermische afdekkingen over mobiele elementen tot volledig ingebouwde afdekkingen.

De T&A Group zorgt ervoor dat alle zwembadprofessionals in staat zijn om kwalitatieve, technisch vooruitstrevende en onderscheidende producten aan te bieden met een optimale service. Dit is de kernwaarde van alle ondernemingen van de groep!

Meer info:
www.t-and-a.be
www.walter-pool.com
www.aquacover.be
www.covrex.com