OXYMATIC SMART is een aangename verrassing voor zwembadprofessionals

In oktober zorgde Oxymatic Smart voor een aangename verrassing voor alle bezoekers van de Beurs Piscina & Wellness in Barcelona. De grote belangstelling was te danken aan de introductie van dit revolutionaire, ecologische watersysteem voor het volledige beheer van het zwembad, via touchscreen en mobiele applicatie. De invoering van deze geavanceerde technologie vormt een nieuwe manier van denken over het beheren van zwembaden en is innovatief voor zowel professionals als gebruikers. De reacties van de mensen die de stand bezochten waren zeer positief, omdat ze zagen dat het product precies bood wat ze verwacht hadden: een combinatie van ecologie en domotica in één systeem, met alle gegevens beschikbaar in de «cloud» zodat je voor het onderhoud van op afstand talrijke functies en parameters kan controleren en aanpassen.

Dankzij de mobiele applicatie kunnen gebruikers en vakmensen van op elke plaats een verbinding maken met het zwembad, zonder zich te moeten verplaatsen naar de plek waar het waterzuiveringssysteem zich bevindt. Oxymatic Smart is het enige 100% ecologische systeem dat alle controle- en beheersfuncties voor het zwembad van op afstand concentreert op integrale wijze, met behulp van intelligente mobiele apparaten.

De installateurs konden de werking testen op de stand en waren enthousiast over de mogelijkheid om de gegevens in real time te vinden in de cloud en de staat van de zwembaden van hun klanten te controleren. Dit pionierssysteem dat op deze manier alle parameters van de installaties controleert geeft hen meer autonomie en maakt het mogelijk om bij elke situatie in te grijpen. Door het werken op afstand kunnen zij het beheer van hun logistieke middelen verbeteren en efficiënter werken op het vlak van klantenservice.

Maar er is meer. Oxymatic Smart van Hydrover is een 100% ecologisch ontsmettingssysteem. Het  zorgt ervoor dat het water zuiver en gezond is, na een ecologische behandeling zonder het gebruik van chloor, zout of andere chemische producten. Het systeem, uniek op de markt, maakt gebruik van de ABOT-technologie (Advanced Bi-polar Oxydation Technology) die werd ontwikkeld door Hydrover en wereldwijd werd gepatenteerd. Deze technologie is gebaseerd op hydrolyse en ionisatie van koper. Dit alles is mogelijk dankzij de geavanceerde technologie, ontwikkeld door Oxymatic, die de watermolecule breekt door hydrolyse, waardoor een van de krachtigste ontsmettingsmiddelen op de markt wordt verkregen, Hydroxyles genaamd.

In deze editie van Piscina & Wellness Barcelona, was OXYMATIC Smart ook aanwezig in de « Innovation Zone », waar de meest innoverende producten van de sector werden gepresenteerd.

www.hydrover.eu