LMP POOL PARTS biedt verschillende nieuwe producten met private en exclusive label

 

 

 

 

 

 

 

LMP Pool Parts stelt voor 2016 enkele nieuwe producten voor en biedt bepaalde producten aan met ‘’Private en Exclusive Label’’. De zwembadprofessional beschikt nu over een nog uitgebreider productengamma bij LMP.

Bijvoorbeeld:

  • De ‘’Styrofoam’’ constructieblokken met een unieke technische specificiteit. Zij bestaan uit twee verschillende dichtheden (25 en 80 kg/m3). Snelle installatie en perfecte isolatie (beschikbaar in verschillende afmetingen).
  • Aquarite +, van Hayward, dit nieuwe exclusieve product van LMP is een controletoestel voor de zwembaduitrusting (filterperiodes, watertemperatuur en -behandeling).
  • De AquaVac 500, nog een exclusief product van LMP. Dit product luidt de nieuwe generatie reinigingstoestellen in. Het is autonoom en berekent de vorm en afmeting van het bassin voor een efficiënte reiniging.
  • De familie-spa’s ‘’C-Line’’, nog een exclusief product van LMP. De versterkte behuizing met een dubbele laag glasvezel waarborgt een hoge bestendigheid en isolatie. Verschillende modellen beschikbaar.
  • Het gewapend membraan CGT-Coatflex 150. Verkrijgbaar in rollen van 25 m x 1,65 m en 25 m x 2,05 m (7 kleuren, effen of antislip). Dit nieuwe membraan heeft 3 jaar antivlekkengarantie, 15 jaar garantie op waterdichtheid en is bestand tegen een temperatuur van 33°.

Dit is geen volledige lijst, want LMP volgt continu wat er leeft in de markt.

Een van zijn prioriteiten is nieuwe producten voor te stellen om zwembadinstallateurs te helpen om beter te voldoen aan de behoeften in de markt.

www.lmppoolparts.be