POLLET POOL GROUP neemt Aquadeck over

 

 

Pollet Pool Group nam onlangs Aquadeck, de gerenommeerde fabrikant van lamellen zwembadafdekkingen, over. Volgens CEO Eddy Albrecht bevestigt Pollet Pool Group met deze overname haar ambitie om te groeien als een groep en bedrijf.

Albrecht deed de aankondiging tijdens het jaarlijkse Pool Event, een dag waarop de Pollet Pool Group nieuwe producten aan de zwembadbouwers introduceert. De deal was toen amper één dag oud. Aquadeck produceert sinds 1999 kwalitatief hoogwaardige roldeks die in eigen atelier geproduceerd worden. Dankzij het gebruik van hoogwaardig materiaal en de vele mogelijke toepassingen, steeg de vraag naar Aquatech roldeks de afgelopen jaren in heel Europa.

Pollet Pool Group heeft 8 vestigingen in de belangrijkste Europese landen met een centraal magazijn van 18.000 m2. PPG heeft een uitgebreide voorraad en verkoopt zijn kwaliteitsproducten enkele aan professionals. Het aanbod van producten omvat een breed scala van componenten voor de commerciële en residentiële zwembadmarkt.

Met een staf van 17 productspecialisten vormt Aquadeck een versterking voor PPG. Door de krachten te bundelen, krijgen de klanten van beide firma’s the best of both worlds.

Meer info op www.polletpoolgroup.com en www.aquadeck.nl