PCFR, de specialist in autonome oplossingen voor zwembaden, heeft een nieuw Hoofd Commerciële Ontwikkeling

PCFR, de specialist in oplossingen voor autonoom zwembadbeheer, werft een nieuwe business development manager aan om de groei te ondersteunen van het revolutionaire bedrijf.

Voor altijd menselijker
De afgelopen twee jaar heeft de wereldwijde gezondheidscrisis geleid tot veranderingen in werkwijzen en methoden. Bij PCFR is technologie een hefboom voor innovatie gebleven om oplossingen te vinden om efficiënt te blijven werken en een optimaal serviceniveau voor klanten te behouden.

Wat echter duidelijk is geworden, is dat ondanks alle nieuwe beschikbare tools er niets boven menselijk contact gaat, zoals Kate Faure, CEO van PCFR uitlegt: “Het is wanneer je echt met iemand omgaat dat je de basis kunt leggen voor een lange- termijnrelatie die vaak verder gaat dan een simpele koop en verkoop. Kwalitatief contact is waar het echt om gaat.”

Daarom heeft PCFR ervoor gekozen om zijn team uit te breiden. We verwelkomen Yannick Guey als Business Development Manager. Met solide ervaring zal Yannick Guey worden belast met het ontmoeten van klanten en distributeurs om de continuïteit van de omzetgroei van PoolCop in Frankrijk te verzekeren. “Ik sloot me met trots en vastberadenheid aan bij het PCFR-team. Ik kijk ernaar uit om klanten te ontmoeten, informatie uit te wisselen en te voldoen aan de behoeften van klanten. In een markt waar connectiviteit steeds belangrijker wordt, zal het mijn rol zijn om zwembadgebruikers te ondersteunen en iedereen bij te staan ​​die op zoek is naar een onberispelijke zwemwaterkwaliteit.” Voegt Yannick Guey toe.

PCFR heeft PoolCop ontwikkeld, een geconnecteerd systeem dat het zwembad perfect autonoom maakt. PoolCop is  dankzij een diepgaande analyse van de zwembadomgeving in staat om en het beste zwembadbeheer te bieden, evenals de beste waterbehandeling. Deze unieke tool, innovatief voor zwembadeigenaren, is vooral relevant voor zwembadprofessionals. Dankzij PoolCop kunnen ze een groot aantal zwembaden beheren en het werk van hun teams beter organiseren.

Over PCFR
PCFR, een bedrijf opgericht in 2010 en gevestigd in het zuiden van Frankrijk, ontwikkelt intelligente en autonome technologieën die het mogelijk maken om oplossingen aan te bieden om de volledige zwembadomgeving op een proactieve en autonome manier te beheren. Door de zwembad- en tuinapparatuur aan te sluiten op een centraal platform kan PCFR diensten van topkwaliteit leveren, zodat zwembadplezier het hele jaar door wordt gegarandeerd. PCFR heeft nu 10 medewerkers en verkoopt haar producten wereldwijd.

Meer info:
www.poolcop.com