Pentair: InverTemp®-LT, 100% de efficiëntie van een inverter warmtepomp

De zomer is het ideale seizoen om van uw zwembad te genieten, maar waarom zou je je tot de zomer beperken? De Pentair InverTemp®-LT warmtepomp verwarmt of koelt je zwembad automatisch op de gewenste temperatuur. Deze warmtepomp past zich aan de buitenomstandigheden aan om een ​​optimaal badcomfort te garanderen en tegelijkertijd het verbruik te optimaliseren.

Uitgerust met Full Inverter-technologie, levert de nieuwe Pentair InverTemp®-LT warmtepomp hoge en stille prestaties. En dit dankzij de combinatie van een invertercompressor en een ventilator met variabel toerental. Met het bedieningspaneel kan de gebruiker automatisch de snelheid van de verwarming aanpassen. Er is ook een actieve ontdooifunctie die gebruikmaakt van cyclusomkering, waardoor de warmtepomp in staat is om te werken bij temperaturen tot -15 °C.

DE VOORDELEN:

 • Hoge efficiëntie en geoptimaliseerde werkingskost
  De omkeerbare InverTemp®-LT warmtepomp is de meest deugdzame oplossing om je zwembad te verwarmen. De prestatiecoëfficiënt ligt veel hoger dan de huidige marktnormen. Nauwkeurige temperatuurcontrole voorkomt verspilling van energie.
 • Stilte bij het zwembad
  InverTemp®-LT warmtepomp is een van de stilste warmte pompen op de markt (< 34 dB).
 • Stand-alone werking
  De warmtepomp heeft een autonome snelheid en machtsregeling om het water op de gewenste temperatuur te houden.
 • Milieuverantwoord
  De warmtepomp InverTemp®-LT warmtepomp maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen om het water te verwarmen, zonder geur of deeltjes af te voeren de atmosfeer. Het gebruikte koelmiddel, R32, is efficiënt en milieuvriendelijk.
 • Eenvoudige en intuïtieve interface
  Gemakkelijk te gebruiken en te bedienen dankzij het LCD-scherm scherm. Compatibel met automatiseringssystemen via een droog contact (aan/uit).
 • Onafhankelijk ontdooien
  Zijn automatische actieve ontdooifunctie voorkomt prestatiebeschadigende vorst en maakt het mogelijk om bij lage temperaturen te werken.
 • Gebouwd om te blijven bestaan
  Gemaakt met kwaliteitscomponenten die zorgen voor een lange levensduur (titanium wisselaar).

Meer info:
www.pentairpooleurope.com/products/heaters-%26-heat-pumps/invertemp-lt