BINDER: een vakantieparadijs in eigen tuin

Even ontsnappen aan de drukte van alledag – met de unieke tegenstroominstallatie EasyStar van BINDER is dat gemakkelijk. Door de natuurlijke stroming kun je ontspannen wellnessoefeningen uitvoeren, maar ook aan uithoudingszwemmen op hoog niveau doen. De EasyStar is gemakkelijk te bedienen, maakt op efficiënte manier gebruik van energie en kan in elk zwembad snel ingebouwd worden.  

Het geheim van de tegenstroominstallatie is de turbinetechnologie. Ze wekt een brede en krachtige stroming op die perfecte omstandigheden creëert voor ontspannen momenten in je eigen pool. Zomers zwemplezier is binnen handbereik. Gedaan met vakantiestress op de autostrade of in de luchthaven.

EasyStar werd speciaal ontwikkeld om in bestaande zwembaden in te bouwen en is met één of met twee turbines verkrijgbaar. BINDER produceert dit systeem in verschillende vermogensklassen met een volumestroom van 160 tot 1200 m3 per uur. De gebruiker kan het vermogen van de installatie individueel instellen met een afstandsbediening of via de trainingsapp HydroStar Next (Google Play Store/App-Store).

De app heeft echter nog vele andere functies: Zo kun je je eigen trainingsprogramma samenstellen met je tablet of je smartphone. Informatie over de afgelegde afstand, de benodigde tijd en de sterkte van de stroming vindt de zwemmer na zijn training op de app.

EasyStar is niet alleen gemakkelijk te bedienen, maar bovendien ook onderhoudsvriendelijk. De lagers van de turbineaandrijving worden door het water gesmeerd. Een droge ruimte en ingewikkelde kabelaanleg zijn niet nodig. En ook wat de onderhoudskosten betreft scoort deze installatie goed: de EasyStar verbruikt maar 20 tot 50 procent van de energie die door pompen aangedreven systemen nodig hebben.

De installatie van EasyStar is onvoorstelbaar gemakkelijk. Je gespecialiseerde handelaar hangt de inbouwinstallatie gewoon over de zwembadrand en schroeft ze daaraan vast. Na slechts enkele handelingen kan de zwempret beginnen.

Meer info:
www.binder24.com/nl/