Pollet Pool Group investeert in de toekomst

Pollet Pool Group ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Vanaf 01.01.2018 wordt de vestiging te Heverlee (PPG Belgium) volledig geïntegreerd in Pollet Pool Group Europe. Het afhaalpunt in Heverlee verdwijnt, maar wordt vervangen door 4 belangrijke, strategische investeringen die onze service aan zwembadbouwers extra versterkt:

  1. Vanaf seizoen 2018 lanceert Pollet Pool Group een online bestelplatform waar onze B2B klanten 24/24h eenvoudig kunnen bestellen, beschikbaarheid nagaan & technische specificaties opvragen. Wij garanderen een vlotte en snelle levering vanuit de centrale voorraad in Waregem
  2. Het magazijn in Waregem wordt binnenkort verder uitgebreid en gemoderniseerd. Om de groei te kunnen ondersteunen, starten we bovendien met de bouw van nieuwe kantoren op de Waregemse site.
  3. Wij verwelkomen Nicolas Verstraete in het sales team van Pollet Pool Group. Hij wordt verantwoordelijk voor de regio Vlaams-Brabant en Brussel en kan zich zo helemaal toeleggen op een persoonlijke service voor de zwembadbouwer.
  4. Vanaf 01.01.2018 schiet onze nieuwe vestiging ‘Pollet Pool Group Nederland’ in Budel uit de startblokken. Op de site van Aquadeck investeert Pollet Pool Group  in een gloednieuw afhaalpunt en meer opslagplaats. Zo wordt de groei van Aquadeck én Pollet Pool Group ook in Nederland verder bevestigd.

Pollet Pool Group (kortweg PPG) is een Belgische zwembadspecialist en maakt deel uit van de grotere familiale Pollet Group. Met 11 Europese vestigingen levert Pollet Pool Group het meest complete aanbod zwembadcomponenten uitsluitend aan professionelen. Met hoofdzetel in Waregem & een centraal magazijn van 18.000m2 zet Pollet Pool Group vol in op de groeiende & snel veranderende zwembadwereld. We volgen de sector op de voet & staan dicht bij onze zwembadbouwers dankzij trainingen, een uitgebreide technische helpdesk & een service team met gekwalificeerde koeltechniekers. Met onze investeringen in de toekomst bevestigen we ons geloof in de sector & maken we vooral onze klantenbelofte hard: Supporting Pool Builders!

Vragen? Contacteer ons op [email protected]