POLLET POOL GROUP Nodigt uit

Op 25 februari organiseert Pollet Pool Group zijn jaarlijks Pool Event. Je kan er op een aangename en ontspannen manier kennis maken met de nieuwste producten uit hun gamma en met collega’s uit de sector. Nadien kan je genieten van een lekker hapje en live muziek.

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar een speciale activiteit voor de vrouw achter de zwembadbouwer: het ‘Special Ladies Program’.

Voor de zwembadbouwers zelf bestaat de namiddag uit diverse infosessies van telkens een 30-tal minuten met de mogelijkheid om achteraf vragen te stellen. Zo komen aan bod: de nieuwe PPG Deluxe® pomp & filter, de allereerste full-inverter zwembadwarmtepomp PPG Inverter+® die tot 10x stiller en 70% zuiniger werkt, de nieuwe PPG Deluxe® pomp & filter, het hele Bayrol® productoverzicht, toelichting bij de Pentair® Control Pro en een infosessie en overzicht van de range van Alkor Plan®.
Je kan deelnemen aan de infosessies en/of het avondfeest. Door de talrijke opkomst van de laatste jaren voor de infosessies is het wel aangewezen je inschrijving niet uit te stellen. Het maximum aantal voor de infosessies is beperkt tot 100. Graag inschrijven vóór donderdag 15 februari. Surf naar www.poolevent.eu en registreer online. Of mail naar [email protected]