POMAZ: BLUE FOX

Een zwembad moet zo veilig mogelijk zijn, een aspect dat soms onderschat wordt. Pomaz is van mening dat het aspect veiligheid in en rondom zwembaden niet verzwegen mag worden. Het is belangrijk dat de branche toont bewust met hun product bezig te zijn. Daarom is het van belang dat ze de (potentiële) zwembadbezitter erop wijzen hoe ze de gevaren kunnen counteren.

Met het alarmsysteem van BlueFox kunnen het zwembad én de zwemmer beveiligd worden. Die combinatie maakt BlueFox uniek. Een BlueFox alarmsysteem hoort in ieder nieuw te bouwen zwembad maar is zeker ook te adviseren bij bestaande zwembadbezitters.

Sterke punten BlueFox alarmsysteem:

  • Een gekend en revolutionair systeem voor privézwembaden, zwemvijvers en natuurlijke (zwem)baden.
  • Door het unieke actieve/passieve systeem worden zowel de zwemmer als het
  • zwembad beschermd.
  • Geen valse alarmmelding,( funest voor ieder alarmsysteem).
  • Uiterst betrouwbaar, betaalbaar en gebruiksvriendelijk Zwitsers product.

Hoe werkt het?
In de actieve modus worden de zwemmers bewaakt en in de passieve modus het zwembad. In de actieve modus dragen zwemmers, ongeacht het kleine kinderen of geoefende zwemmers zijn, een armbandcomputer die eenvoudig geprogrammeerd kan worden op verschillende zwemcapaciteiten van de desbetreffende persoon. Als de op de armbandcomputer ingestelde tijd en diepte beiden worden overschreden gaat een alarm af (akoestisch en visueel).
In de passieve modus registreert BlueFox in het bad vallende personen, dieren of objecten vanaf ongeveer 6 kg en activeert vervolgens onmiddellijk het alarm. De armbandcomputers hebben dan geen functie.
Er zijn voor privé-zwembaden verschillende systemen leverbaar: inbouw bij nieuwe baden en opbouw voor bestaande baden. Voor hotels is er een speciale set.

Tip
Bied bij elke offerte voor een nieuw te bouwen zwembad het benodigde BlueFox inbouwdeel (tegen lage prijs of gratis) aan. De klant kan dan namelijk altijd later nog
(bv in een veranderende gezinssituatie) besluiten om het complete BlueFox systeem
aan te schaffen.
Zie de uitgebreide zwembadcatalogus 2016 voor meer informatie of informeer bij Pomaz naar de mogelijkheden.

www.pomaz.nl