PoolCop Genesis: de laatste nieuwigheid in het assortiment van PoolCop

Steeds vaker zien we klanten die ervan dromen om hun zwembad online te beheren, die graag een perfecte waterkwaliteit willen hebben, die de stress die het zwembadbeheer met zich meebrengt, willen verminderen en die tegelijk de kosten daarvan willen verlagen.

PCFR wil deze droom in vervulling doen gaan en heeft daarom PoolCop Genesis gelanceerd om klanten de eerste stap te laten doen naar online automatisering van hun zwembad.

Terwijl PoolCop Evolution de dagdagelijkse werking van het zwembad aanstuurt, geeft PoolCop Genesis toegang tot live gegevens van het zwembad en biedt het de mogelijkheid om van op afstand maatregelen te treffen. De correcte chemische samenstelling van het water op peil houden, water bijvullen of randapparatuur sturen, alles neemt PoolCop Genesis moeiteloos op zich. In tegenstelling tot Evolution, beschikt Genesis niet over een geïntegreerd automatisch ventiel – wat overigens niet betekent dat het filterproces onbeheerd blijft – maar zendt Genesis signalen uit wanneer acties ondernomen moeten worden, zoals het reinigen van de filter. In feite is het een waarschuwingssysteem dat elke situatie meldt die om een interventie vraagt die overigens zowel fysiek als virtueel kan zijn.

Genesis maakt gebruik van BigPool, het grote dataplatform in de cloud, dat vooruitstrevende technologie en access lists ter beschikking stelt om altijd één stap voor te blijven en dat de gebruikers de ultieme onlinezwembadervaring biedt.

Via de interface PoolCopilot heeft de gebruiker realtime toezicht op het zwembad en op alle zwembaden die hij in beheer heeft. De mogelijkheid om vanop afstand actie te ondernemen vermindert het aantal onnodige bezoeken en verzekert dat professionals een dienstverlening van perfecte kwaliteit kunnen bieden voor zwembadeigenaars.

“We wilden een product aanbieden dat eindgebruikers en professionals de mogelijkheid biedt om een eerste ervaring met automatisering te beleven, een product dat bijzonder compatibel is en gemakkelijk te installeren. Genesis is het perfecte antwoord.” Bevestigt General Manager, Kate Faure.

PoolCop Genesis is compatibel met alle privé en commerciële zwembaden en met alle zwembadconfiguraties. Het omvat een unit voor gegevenscontrole en communicatie en een inlinedoorstromingscel. Genesis kan als upgrade in een bestaand zwembad geïnstalleerd worden, maar ook onmiddellijk al in een nieuw zwembad. Het assortiment van PoolCop Genesis omvat waterbehandelingspacks voor chloorinjecties en zoutelektrolyse.

Al voor het begin van het seizoen kun je bestellen voor levering in maart 2021 – neem contact op met je distributeur of met PCFR voor meer informatie.

Meer info: www.poolcop.com