Digi Consult maakt van je home office een aangename werkplek

Werk je momenteel van thuis uit? Telewerk is een hot topic. Ons hele land ligt plat en drijft vele bedrijven en organisaties tot het uiterste. Thuiswerk is de nieuwe norm. Net daarom klinkt bij Digi Consult de boodschap om ons te wapenen voor de toekomst.

We krijgen enorm veel vragen over onze digitale oplossingen om thuiswerk efficiënter te maken. Een digitale werkomgeving die medewerkers ondersteunt om van thuis uit te werken is perfect mogelijk. Een interactief scherm, waarop u heel eenvoudig digitale notities maakt en deelt met collega’s, aangevuld met een camera die de volledige (vergader)ruimte in beeld brengt, maken uw home office compleet. Ook eenvoudig printen en scannen mogen absoluut niet ontbreken. De stap zetten naar interactief en digitaal kan perfect bij u thuis.

Professioneel printen en vergaderen in je home office
Nu mensen massaal telewerken vanuit een home office, willen wij ons steentje bijdragen met onze oplossingen om thuiswerk te vergemakkelijken. Je kan er niet omheen, bellen met beeld is tegenwoordig het nieuwe normaal in ons leven. Populaire media voor videocalls zijn de smartphone, de tablet of de laptop. Maar als u echt professioneel aan de slag wil, is een interactief scherm met printer bij je thuis misschien wel een oplossing.

HOME OFFICE PACK VANAF € 4,00 PER DAG +
PROFESSIONEEL PRINTEN EN VERGADEREN

Wist je dat je al een professionele printer en interactief touchscreen in je home office gebruikt vanaf € 4,00 per dag? Printen en vergaderen wordt zorgeloos, want de installatie en de support door Digi Consult zijn volledig gratis.
Printers en schermen ook los van elkaar te verkrijgen.

De voordelen van een interactieve home office
– Plan eenvoudig online vergaderingen in via je vertrouwde software.
– Stap in een videoconferentie alsof je in dezelfde ruimte zit.
– Werk interactief samen met collega’s in Office 365-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, of Teams.
– Stem eenvoudig je smartphone, laptop of tablet met het scherm af.
– Deel in een in realtime documenten en informatie.
– Maak handig gebruik van de geïntegreerde camera.
– Krijg support vanop afstand door Digi Consult

Contacteer ons via www.digiconsult.biz of via +32 53 68 31 94.

Meer info: www.digiconsult.biz, T +32 53 68 31 94, Steenweg 591, 9470 Denderleeuw