Roldeck PVC50 lamel: compact gemak

Wist u dat Roldeck® al sinds 1973 de ontwikkeling en productie van het Roldeck ® volledig in eigen beheer uitvoert?

Starline staat sinds het begin aan de basis en heeft daardoor een kwalitatief hoogwaardig product gecreëerd waarmee Roldeck® onderscheidend in de Europese markt is gemaakt en sindsdien zijn zij de voorlopers van nieuwe ontwikkelingen in de wereld van automatische zwembadafdekkingen.

En nu – ondertussen meer dan 40 jaar later – produceert Roldeck® in de geavanceerde productiefaciliteit van meer dan 10.000m2 in Overpelt (BE) alle mogelijke afwerkingen en een breed gamma aan Roldeck® lamellen voor zowel nieuwe als bestaande zwembaden, waaronder de Roldeck® PVC50 lamellen.

Roldeck® PVC50 lamel

De Roldeck® PVC50 lamel ligt met haar smal model goed in de markt, creëert door zijn formaat de kleinste roldiameter waardoor deze in iedere omgeving toepasbaar is.

Continue optimalisatie en verbetering

Wij houden van feedback op onze producten. Daarom is het R&D team dagelijks bezig met de doorontwikkeling van onze producten en kijken zij ook naar verschillende andere aspecten van onze producten zoals installatie, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en esthetiek.

Vernieuwde einddoppen

De einddoppen van de Roldeck® PVC50 lamel hebben wij onlangs vernieuwd om deze variant nóg esthetisch mooier te maken dan voorheen.

Voor ieder wat wils

Het brede gamma Roldeck® lamellen biedt door de diverse uitvoeringen en kleuropties veel mogelijkheden. Zo is er altijd een lamel die voldoet aan uw wensen voor een mooi afgedekt zwembad. Deze hoogwaardige, slagvaste en isolerende PVC lamellen zijn verkrijgbaar in maar liefst zes uitvoeringen: gekleurd, transparant in de kleur blauw en in een solar uitvoering.

Veiligheid staat bij Roldeck® voorop

Roldeck hecht veel belang aan veiligheid. Dit blijkt uit het feit dat de Roldeck® systemen voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm voor zwembadafdekkingen die momenteel binnen Europa geldt evenals 5 jaar garantie. Wat is er prettiger dan een veilige zwemomgeving voor de hele familie? Wij bieden u de gepaste oplossing.

Snelle en adequate levering

Naast de bovenstaande eigenschappen leveren wij de PVC50 lamel binnen drie weken.

De PVC50 lamel biedt een compacte, soepele en kwalitatief hoogstaande oplossing. Wij nodigen u graag uit in onze fabriek te Overpelt om haar meerwaarde in de praktijk te kunnen ervaren.

Geïnspireerd maar nog niet helemaal overtuigd? Neem een kijkje op de website van Roldeck! www.roldeck.com

Roldeck: Dutch design, made in Belgium!

Met vriendelijke groet,

Roldeck team