Pomaz en PoolCop – samen voor betere zwembaden, beter overzicht

Pomaz en PCFR/PoolCop gaan intensief samenwerken om ‘connected pool’ in België en Nederland naar een hoger plan te tillen.

PoolCop is een veelbelovende en onderscheiden zwembadoplossing welke zorgdraagt voor een modern en gezond zwembad. Volledige controle over het zwembad voor de zwembadbouwer én zwembadbezitter, op eigen smartphone of tablet.


De zwembadbouwer heeft het bijkomende voordeel dat alle zwembaden in ‘real-time’ worden weergegeven, met duidelijke status (kleurgescheiden) en behoeften in beeld. Deze weergave, via Google Maps, stelt u als zwembadbouwer in staat om niet alleen pro-actief uw klantenbestand te monitoren, maar ook om de verwachtingen van de zwembadbezitter te overtreffen. Deze gekoppelde technologieën – ruim bewezen in andere markten – komen nu op de markt in samenwerking met Pomaz.

Lane Hoy, eigenaar van PCFR/PoolCop : “Ons team is erg enthousiast over hoe de zwembadbouwers en bezitters in België en Nederland reageren op onze technologie. Wij zien deze markten als sleutel tot het concept connected pools. Samenwerken met Pomaz is altijd onze ambitie geweest, vanwege hun onderscheidende technische kennis en dus toegevoegde waarde voor ons product in deze markt.”

Pomaz : “Bij Pomaz zijn wij altijd op zoek naar producten en oplossingen om onze professionele klanten te ondersteunen en meerwaarde te bieden. PoolCop heeft unieke antwoorden op de vraag die we onszelf allemaal stellen; hoe kunnen we onze klant optimaal helpen en tegelijkertijd onze toegevoegde waarde en verkoop waarborgen? PoolCop is de toekomst in zwembaden, niet alleen in onze markt maar ook daarbuiten. We hebben er enorm veel zin om samen met Lane en zijn team, die dezelfde passie voor zwembaden delen, weer een grote stap vooruit te zetten in onze markt.”

Met PoolCop geeft u uw klant dat goede gevoel dat alles onder controle is, dat willen we uiteindelijk toch allemaal?