DINOTEC een geavanceerde technologie die vanaf nu beschikbaar is bij LMP Pool Parts. Ontdek de ‘PC Dynamics Professional’ nu!

Het perfecte beheer van uw zwembad, 24 uur op 24.
Het PC Dynamics Professional systeem garandeert dag en nacht een optimale waterkwaliteit. Het bewaakt en regelt alle hygiëne- en waterparameters. Dankzij de automatische dosering moeten producten voor waterbehandeling alleen worden toegevoegd wanneer dat echt nodig is.

Goed water = goed zwembad.
Door de juiste afstelling van de waterparameters kunt u van een aangenaam zwembad genieten, zijn er geen risico’s op irritatie meer (met name rode ogen), is uw installatie op lange termijn beschermd (bijvoorbeeld tegen corrosie) en verminderen de kosten voor waterbehandelingsproducten. Door de juiste afstelling van de waterparameters kunt u van een aangenaam zwembad genieten, zijn er geen risico’s op irritatie meer (met name rode ogen), is uw installatie op lange termijn beschermd (bijvoorbeeld tegen corrosie) en verminderen de kosten voor waterbehandelingsproducten. Dankzij het PC Dynamics Professional systeem kunt u hoogwaardig zwemwater aanbieden.

Voordelen van het product:

  • Alles duidelijk zichtbaar: dankzij de gebruikersvriendelijke weergave met berichten in duidelijke taal en eenvoudige begeleiding via menu’s.
  • Nauwkeurig: automatische meting en afstelling van de behandelingsmiddelen en de pH naargelang van de waterstroom. Meetcel ‘Universal FM’ voor de installaties die via een vrije chloormeting worden gemeten en afgesteld.
  • Volledig: met geïntegreerde doseringstechniek en, als optie, de dosering van het vlokmiddel of de verhoging van de pH.
  • Naar keuze: selectie van het wateronderhoud door een druk op de knop (chloor, actief zuurstof, chloordioxide, ozon en broom).
  • Comfortabel: automatische reiniging van de desinfectie-elektrode (AER). Zelfcontrolerend systeem (ACS). Aanduiding van lege bus. Afstelling met impulsfrequentie en proportioneel met de lengte van de impuls. Schakelbaar in START/STOP-stand.
  • Flexibel: voor zwembaden en spa’s.
  • Eenvoudig: vooraf gemonteerd op plaat voor muurmontage. Eenvoudig onderhoud door dekselontwerp. Snelle inbedrijfstelling.