Pahlén zweert bij brons !

Pahlén AB, fabrikant van hoogwaardige zwembadonderdelen voor de professionele zwembad-industrie, stelde op de beurzen van Barcelona en Keulen haar nieuwe ‘WaterVISE’ bronzen pomp voor.

Na exact 50 jaar ervaring is de nieuwigheid aan deze pomp dat ze een bronzen pomphuis en bronzen impeller combineert met een kunststof voorfilter. Daardoor blijft de topkwaliteit van een bronzen pomp behouden, oogt ze attractief en ligt ze competitiever in de markt!

Bronzen pompen zijn vooral gekend voor hun duurzaamheid en staan garant voor een haast niet te evenaren laag geluidsniveau in combinatie met erg gunstige pompcurves.


De kunststof voorfilter is uitgerust met een makkelijk te openen en sluiten transparanten deksel. Bovendien kan de voorfilter in 7 verschillende posities worden gedraaid wat de installatie in geval van een vervanging van een bestaande pomp erg makkelijk maakt.

Alle assen van Pahlen-pompen zijn steeds vervaardigd uit AISI 316L roestvrij staal.
De pomp is verkrijgbaar in 5 capaciteiten tussen 0,25 en 1,1 kW, zowel mono- als 3-fasig en voldoet aan de strengste Europese IE3 normering. Alle modellen zijn uiteraard ook verkrijgbaar als boosterpomp (zonder voorfilter) voor waterattracties.

Contacteer uw distributeur voor verdere informatie of via www.pahlen.com