Vrije tijd en mobiliteit in en om het zwembad

Poolquip is de vertrouwde keuze voor de professionele zwembadbouwer en wellness specialist. Onder andere bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Sinds vorig jaar timmert Poolquip hard aan de weg met een volledig nieuw assortiment en een nieuwe strategie.

Deze strategie richt zich vanaf nu ook op de commerciële markt!


Een gevolg hiervan is de introductie en distributie van het Amerikaanse merk S.R. Smith. Dit bedrijf staat bekend om haar hulpliften voor mindervaliden en het complete assortiment van vrijetijdsartikelen rondom het zwembad.Een gevolg hiervan is de introductie en distributie van het Amerikaanse merk S.R. Smith. Dit bedrijf staat bekend om haar hulpliften voor mindervaliden en het complete assortiment van vrijetijdsartikelen rondom het zwembad.

Met trots introduceert Poolquip de PAL 2 Mobiele zwembadlift. Hiermee kan men zonder hulp gebruik maken van het zwembad. De lift is voorzien van een high/low optie en geschikt voor mensen tot een maximaal gewicht van 136 kg.

Daarnaast is ook een assortiment aan glijbanen leverbaar. Deze zijn voorzien van grondankers en wateraansluitingen. Of wat dacht u van een basketbalstandaard aan het zwembad? Al deze artikelen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Poolquip.

Geïnteresseerd? Neem snel contact op met Poolquip en laat u overtuigen door de degelijke kwaliteit en verrassende producten. 040-2019765 – [email protected]