Schellevis®: Guided by Nature

Schellevis® produceert een uniek assortiment aan sierbestrating en elementen van beton. De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor de tijdloze producten. Alle producten hebben dezelfde unieke structuur en uitstraling. Daardoor zijn ze goed met elkaar te combineren.

De opdrachtgevers van dit project in Genk (BE) wilden graag een open tuin met strakke materiaalkeuzes in contrast met weelderige beplanting. Er werd gekozen voor een zwart gelakt houten poolhouse, strakke grootformaat Schellevis tegels in de kleur grijs voor de trappen, zwembadafwerking en wandelpaden en een houten terras bij het zwembad. De grote Schellevis tegels van 150×100 cm zorgen zowel voor een strakke zwembadrand als een functioneel wandelpad door de tuin.

Vanwege het grote hoogteverschil in de voortuin is de trap eveneens gemaakt uit grootformaat Schellevis tegels, 200×100 cm. Zwevend geplaatst tussen de ‘jungle’ aan beplanting. Als afrastering tussen de beplanting en de straat zijn er nog 2 grote zitelementen (200×60 cm) van Schellevis geplaatst.

Bezoek onze website en volg onze socialemediakanalen voor meer bijzondere buitenruimtes ingevuld met Schellevis® producten.

Aanleg: Zwemplus (Herk-de-Stad BE) – www.zwemplus.be
Ontwerp: Plan Buiten (BE) – www.planbuiten.be
Fotografie: Vroni Bollen Fotografie (BE) – fotografievroni.be

Meer info:
www.schellevis.nl