Belgische Zwembad-, Wellness-, Zwemvijver- en Poolhousebouwer 2024/25

Met een grote passie voor ’t vak, techniek en afwerking ga jij elke dag aan de slag! Daarom ben jij de ideale kandidaat voor de wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness-, Zwemvijver- & Poolhousebouwer 2024/2025’.

NIEUW – Schrijf je in voor de categorie ‘Poolhouses & bijgebouwen’
Je hebt het vast meteen gemerkt: aan de titel van onze prestigieuze wedstrijd is het woord ‘poolhouse’ toegevoegd. Dat komt omdat de wedstrijd dit jaar wordt uitgebreid met een volledig nieuwe categorie ‘Poolhouses & bijgebouwen’. Landelijk of modern, open of afgesloten, met wellnessfaciliteiten, sanitair of volledige buitenkeuken? Het bouwen van zo’n bijgebouw vereist heel wat kennis en vaardigheden.

Blink jij uit in het realiseren van totaalprojecten? Dan ben jij de perfecte kandidaat om deel te nemen aan de nieuwe categorie ‘Poolhouses & bijgebouwen’. Het is niet vereist dat er een waterpartij in de tuin is aangelegd om je in te schrijven in deze categorie

Schrijf je nu in!

Inschrijven kan t.e.m. 30 JUNI 2024. Gebruik de tijd die je hebt om de inzending goed voor te bereiden. Kies een project dat volledig afgewerkt is en waar je trots op bent.

Waarom meedoen?
De wedstrijd is een krachtig marketinginstrument dat je volop kan inzetten om het vertrouwen van de klant te winnen. Wie in de prijzen valt, wordt gepromoot in onze (digitale) brochure en op onze socialemediakanalen. Winnaars hebben dus duidelijk een streepje voor op hun concullega’s.

De nieuwe categorie ‘Poolhouses & bijgebouwen’ wordt mogelijk gemaakt door het consumentenmagazine Chic Gardens, dat zich richt op outdoor living. Naast de gebruikelijke media-aandacht die de winnaars ontvangen via ZwembadenPlus, zullen de winnaars in de categorie ‘Poolhouses & bijgebouwen’ ook uitgebreid worden gepresenteerd in het Chic Gardens-magazine.

Schrijf je nu in!

Let op deze pointers en vergroot je kans om te winnen!

  • Stuur minimum 4 foto’s per project in
  • Zorg dat er een duidelijke overzichtsfoto en een duidelijke foto van de technische installatie bij je inzending zit
  • Schrijf je EXTRA in voor de nieuwe subcategorie ‘Zwembadentot € 50 000′ en vergoot je kans om te winnen
  • De prijscategorieën worden inclusief btw aangeduid. Hou je eraan want de jury ziet hier streng op toe
  • Demobaden zijn niet toegelaten

Veel succes!
Het wedstrijd comité