SCP: AquaX TURBO SILENCE INVERTER


Verleng het zwemseizoen en geniet meer van de winter!!

Dit seizoen wil SCP Benelux je de nieuwe GARDENPAC AQUAX Turbo Silence Inverter warm aanbevelen.
Wij herinneren je graag aan de technologie en de voordelen die deze warmtepomp met revolutionaire Inverter-technologie biedt.

Er was vijf jaar research nodig om je de GardenPAC AquaX met de unieke TurboSilence lnverter aan te bieden. Het “Whole TurboSilence”-regelsysteem is geoptimaliseerd op basis van Full-Inverter technologie waardoor de regeltechniek van de inverter-compressor en de warmtewisseltechniek perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit heeft als resultaat dat turbo prestaties een stille werking hebben.

De GardenPAC AquaX is 10 keer stiller dan andere standaard inverter warmtepompen. Er is geen compressorgeluid, alle hoge frequentie geluiden worden op deze manier vermeden.

10x stiller dan een standard inverter en 15x stiller dan een ON – OFF warmtepomp

De voordelen van de AquaX zijn talrijk, zowel voor de gebruiker als voor de professional: COP is 50% tot 70% hoger dan normale inverter warmtepompen, 20% extra capaciteit voor snelle opwarming, geïntegreerd controlesysteem (minder storingen en vergemakkelijkt de dienst na verkoop!), uniek poreus ontwerp met een optimaal ventilatiesysteem en intelligente touchscreen bediening met ingebouwde wifi.

COP 3x hoger dan een ON-OFF warmtepomp

 

Profiteer van ons ‘TRY ME’-programma op de GardenPAC AquaX Heating-Cooling uitvoering: “Speciale kennismakingsprijs op het eerst gekochte exemplaar”. Ontdek zo spoedig mogelijk deze ‘’LIMITED EDITION’’. Beschikbaar zolang de voorraad strekt voor het seizoen 2020. Try it and you will love it!!

Voor meer informatie kan u ons contacteren op volgend e-mailadres: [email protected]

SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg
B-1930 Zaventem
T: +32 (0)2 386 03 40
[email protected]