SCP Benelux: AquaX, exclusieve SCP warmtepompen met Cool & Heat-functie – profiteer van een speciale aanbieding …

SCP Benelux biedt een breed assortiment warmtepompen van verschillende fabrikanten. Vandaag willen wij graag onze exclusieve AquaX Full Inverter warmtepompen in de schijnwerper zetten. AquaX is verkrijgbaar in verschillende modellen, zowel horizontaal als verticaal, die dezelfde hoge efficiëntie en stille werking gemeenschappelijk hebben.

Model “AQUAX TURBO SILENCE Full Inverter R32” BY FAIRLAND
Deze warmtepomp met Cool & Heat-functie beschikt over de nieuwe Turbo Silence-technologie, geoptimaliseerd op basis van Full-Inverter-technologie. Deze warmtepomp genereert een 20% hogere verwarmingscapaciteit om de verwarmingssnelheid van het zwembad te verhogen. Dit model is geschikt voor zwembaden tot 160 m3. Met stille werking, horizontale luchttoevoer, keuze uit 1- of 3 fasen uitvoering afhankelijk van het vermogen. Dit model kan tevens op afstand worden bediend dankzij de ingebouwde wifi. Deze warmtepomp wordt geleverd met een winterafdekking.

Indien de ruimte beperkt is, is dit model optioneel verkrijgbaar in een verticale versie met dezelfde prestaties en vermogen.

Model “AQUAX 20 Full Inverter R32” BY FAIRLAND
Dit is de nieuwste aanwinst van fabrikant Fairland, een juweeltje van technologie. Dit model heeft tevens een Cool & Heat-functie en nog betere resultaten. De AquaX 20 verlaagt het verbruik nauwkeurig dankzij actieve energiebesparing en intelligente algoritmen. Deze omkeerbare versie is uitgerust met de Turbo Silence Inverter-technologie en is ook verkrijgbaar in 1- of 3 fasen uitvoering. Afstandsbediening via de ingebouwde wifi en een winterafdekking maken dit model compleet.

Bovendien geldt voor de Aquax 20 een speciale aanbieding in onze winterbrochure!

Neem contact op met uw vertegenwoordiger van SCP Benelux betreffende onze warmtepompen en winterbrochure. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

SCP… Uw distributeur.

Meer info:
SCP BENELUX NV
Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem
+32 (0)2 386 03 40
[email protected]