SCP Benelux biedt 2 nieuwe elektrolyse-toestellen aan van zijn jarenlange partner Avady

In 2024 vult SCP Benelux het elektrolyse-aanbod aan met 2 nieuwe low salt modellen van Avady: de POOLeasy® Salt en de PROpilot® Salt/pH.

POOLeasy® Salt
De ‘POOLeasy® Salt’ heeft 2 productiemodi: normaal en laag zoutgehalte, instelbaar bij de installatie. Dit model is uitgerust met de Power Control technologie die een stabiele chloorproductie garandeert ongeacht de omstandigheden (versleten cel, laag zoutgehalte, enz.). Verder heeft het toestel een transparante cel voor visuele productiecontrole. Dit model werkt vanaf 1,5 g/l zout (in modus low salt) of 2,5g/l (gewoon zoutgehalte) en de boostmodus zorgt voor 24-uurs overchloratie.

De Kit Pool Terre 50 mm 3/4” (optioneel) wordt door SCP Benelux aanbevolen voor elke installatie van een POOLeasy Salt. De POOLeasy Salt is verkrijgbaar in 4 modellen, afhankelijk van het zoutgehalte en het volume van het zwembad.

De PROpilot® Salt/pH
De schaalbare zout/pH combinatie! Een zelfdiagnoseprogramma staat garant voor eenvoudig onderhoud. Dit model is eveneens uitgerust met de Power Control technologie voor een stabiele chloorproductie ongeacht de omstandigheden (versleten cel, laag zoutgehalte, enz.). De automatische zelfreiniging van de cel wordt uitgevoerd door middel van regelbare polariteitsomkering afhankelijk van de hardheid van het water (van 2 tot 24u). 

De PROpilot Salt/pH werkt vanaf 1,5 g/l zout (in low salt). De proportionele pH-regeling in zuur- of basismodus (pH – of +) is geïntegreerd in dit model, automatische overwintering en herstart vinden plaats vanaf 15°C en watertemperatuur, zoutniveau en levensduur van de cel worden weergegeven. De 2-in-1 sondehouder is inbegrepen.

De Kit Pool Terre 50 mm 3/4” (optioneel) wordt eveneens door SCP Benelux aanbevolen voor elke installatie van een PROpilot Salt/pH. De Kit Redox Plug N Play is tevens beschikbaar (optioneel) voor dit model. De PROpilot Salt/pH is ook verkrijgbaar in 4 uitvoeringen afhankelijk van het zoutgehalte en het volume van het zwembad.

Neem voor meer informatie contact op met je vertegenwoordiger of per e-mail via [email protected].

SCP… Uw distributeur

Meer info:
SCP BENELUX NV
Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem
+32 (0)2 386 03 40
[email protected]