T&A: AquaFloor wordt AquaMove

In een wereld waar snelheid en innovatie de sleutel zijn om voorop te blijven, is het vermogen om zich aan te passen essentieel. Daarom kondigt T&A met trots een belangrijke mijlpaal aan: de rebranding van de gerenommeerde beweegbare bodem, voorheen bekend als AquaFloor, naar de nieuwe naam AquaMove.

AquaMove
Sinds de introductie op de markt, heeft onze beweegbare bodemtechnologie het afdekken van zwembaden gerevolutioneerd. Met ongeëvenaarde veiligheid en functionaliteit verandert de AquaMove het zwembad in een mum van tijd in een isolerend terras.

De  3 modellen van T&A – Comfort, Select en Premium – beschikken over hetzelfde isolerende vermogen en zijn ook alle drie traploos instelbaar, waarbij de beweegbare bodem in eender welke positie vergrendeld kan worden. Op de laagste bodemstand beschik je over een volwaardig zwembad en met een vergrendeling op geringe diepte creëer je dan weer een peuterplonsbad. Volledig gesloten krijg je met een AquaMove een grotere beschikbare terrasruimte. Het grootste onderlinge verschil tussen de 3 modellen zit hem in de belastbaarheid en het gebruiksgemak.

Met de introductie van AquaMove veranderen T&A het gamma niet alleen een naam, ze luiden er ook meteen een nieuw tijdperk van innovatie mee in.

Wil je meer informatie over de AquaMove? Aarzel dan niet om contact op te nemen via [email protected].

Meer info:
www.t-and-a.be