SCP BENELUX biedt zijn nieuwe WINTERBROCHURE aan

Na een geweldig nieuw seizoen ondanks een moeilijke start en onzekerheid, vooral wat het weer betreft, denken we al aan overwintering.

Met de intentie om onze professionele klanten zo goed mogelijk te helpen biedt SCP BENELUX zijn nieuwe WINTERBROCHURE aan.

U vindt alles wat u nodig heeft voor de voorbereiding, bescherming en veiligheid van de zwembaden. De vervangingsmarkt mag ook niet worden verwaarloosd. Deze markt laat uw teams in de winter roteren en terugkerende problemen vroeg in het seizoen voorkomen.

Ten slotte zijn het de spa’s en de accessoires die uw klanten naar de winkel brengen wanneer de zwembadperiode eindigt. Zo behoudt u beter het contact met de klant.

We zijn de ”GOOD DEALS” pagina’s niet vergeten. Iedereen die altijd op zoek is naar goede koopjes aan het einde van het seizoen zal aangenaam verrast zijn.

We maken ook van deze gelegenheid gebruik om u te informeren over onze aanwezigheid op de AQUANALE Beurs in Keulen van 5 tot 8/11/2019. Wij zullen u met veel plezier verwelkomen. Aarzel ook niet om uitnodigingen aan uw vertegenwoordiger te vragen.

Wij staan tot uw beschikking per e-mail voor meer informatie of voor elke bestelling.

 

SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg – B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]