SCP Benelux: het openen van de zwembaden, SCP at your service…

De zomermaanden staan voor de deur en daarmee ook de noodzaak om de zwembaden te openen en klaar te maken voor het zwemseizoen. De klant wil maar één ding: mooi, helder en warm (genoeg) water. Onze taak als professionals is ervoor te zorgen dat het water ook ontsmet en niet agressief is.

De meeste zwembadprofessionals openen zwembaden al jaren na de winter, maar het klimaat verandert, en daarmee de parameters van het water, de desinfectie wordt moderner en meer en meer geautomatiseerd.

De volgorde waarin de verschillende stappen dienen te worden uitgevoerd wordt steeds belangrijker.

De reiniging van het zwembad, het opnieuw opstarten van de filtratie (behalve bij actieve overwintering), maar vooral de analyse van het water is een essentiële stap voordat de behandelingsapparatuur opnieuw wordt opgestart. Deze zijn alleen bedoeld om de zwembaden op de gewenste parameters te houden.

Overweeg ook om uw klanten een upgrade aan te bieden op het gebied van ecologische sterilisatie en minder chemicaliënverbruik met onze UV-C en Quantum met fotokatalytische werking van onze exclusieve partner Elecro. Uw klanten zullen hier zeer tevreden mee zijn.

Het technische en commerciële team van SCP staat voor u klaar om u het beste advies te geven, met name op het gebied van waterbehandeling en de essentiële parameters die u moet controleren. Zij kunnen u ook de beste hulpmiddelen bieden op het gebied van wateranalyse of sondecontrole. Een uitgebreid programma van onderhouds- en ontsmettingsproducten zoals ACTI, MELPOOL, LO-CLOR, HTH… is eveneens beschikbaar bij SCP.

Dit alles zonder een grote voorraad reserveonderdelen te vergeten, heel vaak nodig aan het begin van het seizoen of voor steeds belangrijkere renovaties, met een digitale catalogus van meer dan 1700 pagina’s.

SCP… Uw distributeur.

Meer info:
SCP BENELUX NV
Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem
+32 (0)2 386 03 40
[email protected]