SCP Benelux lanceert de Avady Turboxy Duo

pH, chloor, temperatuur en online connectie.

Nu eindelijk de meting van het chloorgehalte duidelijk weergegeven in ppm (mg/l) voor privé zwembaden tegen een betaalbare prijs.
De particulier welke zijn zwembad wil beheren heeft met de Turboxy® sensor duidelijke weergave van het chloorgehalte in ppm, identiek aan de huidige handmatige controle middelen (teststrips, testkits en fotometers).

Met de Turboxy sensor is het eenvoudig om de chloor- en pH-waarde te regelen en het maakt tevens het aflezen van de temperatuur mogelijk. De Turboxy Duo beheert op perfecte wijze de injectie van het juiste product.

Geen overmatige chloordosering meer met als gevolg voortijdige veroudering van de zwembadbekleding, het rolluik of andere componenten die in contact zijn met het water.
Ook geen bacteriële en virale ontwikkeling meer, noch algen in water met gebrek aan chloor.

Voor het gemak van de installateur is het dankzij de in de Turboxy® geïntegreerde ‘flow sensing’’ functie niet meer verplicht het meetapparaat op de elektrische kast van het zwembad aan te sluiten. De Turboxy Duo wordt dus gewoon op een standaard stopcontact aangesloten.

De Turboxy Duo is met het internet verbonden via de bijgeleverde frequentiemodule (geen wifi of Bluetooth) en maakt het tevens mogelijk om op afstand via uw smartphone de volgende functies te beheren:

• Is de waterkwaliteit ok?
• te zien of het water op de juiste temperatuur is
• of er voldoende waterbehandelingsproducten in de drum zitten
• te zien wat de waterstroom van de filtratie pomp is
• instelling parameters wijzigen en hiermee de dosering van het apparaat aanpassen

www.swimmingpool.eu/nl/producten/15463-automatische-regeling-turboxy-duo-ph-cl-t-web-ampero-van-avady

SCP en AVADY bieden u een apparaat met de kwaliteit en precisie van de amperometrie voor privé zwembaden. Eenvoudige en betrouwbare automatisering.

Vraag uw SCP vertegenwoordiger naar de ‘’TRY ME’’ aanbieding: [email protected]

SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg – B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]
www.scppool.com