SCP Benelux tijdens de winterstop: tussen overwintering, Energy Safe installaties en vakbeurzen…

Na een zeer moeilijk seizoen betreffend de verkoop en vooral nieuwe aanvragen, maar toch beter qua weer, mogen we het grote aantal bestaande zwembaden niet vergeten. Het is bijna tijd voor het overwinteren van de baden. Dit jaar is het tijd om uw verkoop te stimuleren door particuliere klanten “Energy Safe” oplossingen aan te bieden die tijdens de winterstop kunnen worden uitgevoerd.

Om onze professionele klanten zo goed mogelijk bij te staan, stelt SCP BENELUX zijn nieuwe WINTERBROCHURE voor.

In deze winterbrochure vindt u alles wat u nodig heeft voor de voorbereiding, bescherming en veiligheid van zwembaden. De vervangingsmarkt is dit jaar ook bevoorrecht met onze “groene” Energy Safe pagina’s, want hiermee kunnen uw teams tijdens de winter aan de slag door uw klanten oplossingen aan te bieden om hun energiefactuur te verlagen.

Met een goede overwintering, vermijdt u ook de veel voorkomende problemen aan het begin van het seizoen.

Ten slotte, is het de Spa’s en spa accessoires die de klanten zullen doen komen naar jullie winkel wanneer het zwembad seizoen ten einde komt, zo zullen jullie contact kunnen houden met hen.

Wij maken tevens van deze gelegenheid gebruik om u te informeren over onze aanwezigheid op de vakbeurs PISCINE GLOBAL in Lyon van 15 t/m 18/11/2022. Wij zullen u met veel plezier verwachten op 2 verschillende stands, waarvan één volledig gewijd zal zijn aan Wellness.

Aarzel dan ook niet om uw vertegenwoordiger te contacteren om u uitnodigingen te vragen.

Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger of via [email protected] voor meer informatie of bestellingen.

SCP BENELUX NV

Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem

Tel: +32 (0)2 386 03 40

[email protected]