SCP BENELUX: Warmtepompen exclusief SCP

In 2018 heeft SCP een aantal exclusieve Inverter warmtepompen in het programma.
De Garden Pac Invertech zal in de loop van het seizoen met een een ‘touch screen’ geleverd worden. Aangedreven door de Full-Inverter technologie verwarmt deze warmtepomp uw zwembad in alle stilte.

Bovendien maakt dit model het mogelijk 50 tot 60% te besparen in vergelijking met een model zonder Inverter technologie! Nauwkeurige instelling van de compressor en de ventilatorsnelheid leveren een continue intelligente watertemperatuur, wat resulteert in optimaal en efficiënt gebruik. Dit model heeft tevens een progressieve start (zonder piekintensiteit), wordt gevoed door een roterende dubbele Mitsubishi DC Inverter compressor, heeft een ventilator met variabele snelheidsmotor (permanente magneet) en opereert al vanaf een buitentemperatuur van – 7°.

Een nieuwe Inverter warmtepomp vult ons warmtepompen programma aan: de Poolstyle Inverter die variable snelheid met verwarming doet rijmen. De PoolStyle Inverter past automatisch de warmtecapaciteit aan en brengt de technologie binnen ieders bereik. Deze warmtepomp heeft vele voordelen: Inverter snelheid management, behuizing van kwaliteits ABS, stevige en duurzame binnenstructuur, titanium warmtewisselaar 50% duurzamer dan marktgemiddelde, lasnaden met 5% zilver voor verhoogde weerstand, R410a gas, LED display en Saginomiya 4-weg klep waardoor het gebruik van deze warmtepomp mogelijk is vanaf 0°C.

Voor beide modellen beschikken wij over een ruime stock en een goede After Sales service.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg – B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]
www.scppool.com

Garden PAC InverTech
www.swimmingpool.eu/nl