Fluidra België: LAGHETTO

Fluidra België biedt nu de mogelijkheid om uw exporuimte uit te rusten met een Italiaans tintje. Verbaas klanten met de frisse kleuren van de POP, laat ze wegdromen met de Playa of de Dolce Vita… Alleen de namen nodigen al uit tot welzijn. De zwembaden van Laghetto, Powered by AstralPool, komen aan in België en laten een ieder wegdromen naar verre en zonnige bestemmingen… zowel in huis als in de tuin !


LAGHETTO, het Italiaans merk van top-of-the-range bovengrondse zwembaden. De fabrikant geniet internationale faam voor zijn moderne assortiment zwembaden. Het hoofdkantoor ligt in Cremona, in de Italiaanse regio Lombardije. HOME DESIGN: beroemd als een referentie in de rijkere sferen, de zwembaden van LAGHETTO maken onlosmakelijk deel uit van alle architecturale kaders. ZWEMBADEN DIE AANKLEDEN: modern & elegant zoals alle grote Italiaanse merken. LAGHETTO, een merk waarvan de naam doet denken aan de grote meren van Lombardije, maakt deel uit van FLUIDRA sinds 2017.

Het assortiment bestaat uit 4 prestigieuze modellen:

PLAYA, een bovengronds binnenbad dat zwemplezier en ontspanning combineert. Een unieke welzijnsruimte met een uitzonderlijk design en opties zoals zonnebedden, Hydro massage en verwarming.

 

De DOLCE VITA, een bovengronds zwembad voor buiten, beschikbaar in 3 designvolle afwerkingen om aan alle luxe wensen te voldoen. Modern, traditioneel of landelijk? Alles is mogelijk dankzij het aanbod van 3 verschillende panelen.

 

POP: bovengrondse zwembaden met ronde vormen en felle kleuren dat voor een vrolijk en fris vleugje zorgt in de tuin. Geleverd in een complete kit, klaar voor installatie.

 

Classic, het klassieke assortiment bovengrondse baden dat het merk LAGHETTO het beste vertegenwoordigd. Een mix van design en levenslust, een stevig en betrouwbaar zwembad Made in Italy. Dit zwembad kan in alle situaties gebruikt worden.

Word LAGHETTO distributeur in uw regio!
[email protected] / [email protected]
www.astralpool.com / pro.fluidra.be