Slimme zwemtraining

De turbine-aangedreven tegenstroomsystemen van BINDER zijn perfect voor uithouding zwemmen. Een ideale aanvulling is de BINDER24-app, waarmee je individuele trainingsprogramma’s kan samenstellen. Nu kan je de app ook op de smartwatch van Apple gebruiken.

De stroomsterkte van de turbine-aangedreven tegenstroomsystemen kan precies worden afgestemd op de behoeften van de zwemmers. Met de nieuwe BINDER24-app hoeven gebruikers hun training niet meer te onderbreken om het programma te wijzigen. In de app zijn vijf vooraf geïnstalleerde trainingsprogramma’s in drie verschillende moeilijkheidsgraden beschikbaar. Bovendien biedt de app de mogelijkheid om snel en eenvoudig individuele trainingsprogramma’s op te stellen.

De BINDER24-app werkt niet alleen op smartphones en tablets, maar ook op de smartwatch van Apple. Hiervoor moet je de app alleen installeren op een iPhone of iPad die met de smartwatch is gekoppeld. Vervolgens wordt de app op het mobiele apparaat gestart en kan je het turbinezwemsysteem besturen. De installatie van de BINDER24-app op de Apple smartwatch verloopt automatisch, maar kan je ook handmatig uitvoeren in de Watch-app op de iPhone of iPad.

Zowel het HydroStar turbinezwemsysteem als het EasyStar retrofit systeem zijn compatibel met de BINDER24 app. Om er gebruik van te kunnen maken, moet je enkel de besturingskaart van de systemen uitbreiden met een apart verkrijgbare App-controller. De BINDER24-app is beschikbaar voor Android en iOS in de Google Play Store en de App Store. Een implementatie voor smartwatches van andere fabrikanten is gepland. Wil je de  door turbines aangedreven tegenstroomsystemen zelf uitproberen, dan kan je een gratis proefzwemmen uitproberen.

Meer info:
www.binder24.com/nl/proefzwemmen