Speck introduceert: de nieuwe serie IDEGIS zoutelektrolyse systemen: DOMOTIC serie 2

De nieuwe serie DOMOTIC 2 bestaat uit een familie van zelfreinigende zout chlorinators voor privé zwembaden tot 160 m³. Alle modellen zijn voorzien van hoogwaardige en onderhoudsvrije elektrolysecellen voor meer dan 12.000 bedrijfsuren in continu gebruik.

Eén van de belangrijkste nieuwigheden van deze serie is de mogelijkheid om controlefuncties toe te voegen door gebruik te maken van plug-and-play S-Driver® modules. Zo kunnen volgende parameters via het toestel gemeten en opgevolgd worden: pH, redox, vrij chloor, temperatuur, geleidbaarheid,…

Enkele troeven :
• Nieuwe gebruiksvriendelijke interface door middel van een kleurentouchscreen.
• Verbeterde dichtheid (IP 65) maakt het toestel ook geschikt voor gebruik in meer vochtige omgevingen.
• “Full connectivity” door de geïntegreerde Poolstation® module. Klanten blijven geconnecteerd met hun zwembad van om het even waar met om het even welk mobiel toestel dat met het internet verbonden is.
• Bovendien kunnen de systemen gemakkelijk geïntegreerd worden in externe domotica platformen (KNX,…) dankzij de ingebouwde RS-485 poort met Modbus RTU protocol.
• De nieuwe Domotic 2 series zijn gebaseerd op de IDEGIS Multi-Tec technologie die toelaat dat alle waterbehandelingstoestellen van IDEGIS hetzelfde hardware platform delen. Op die manier wordt de integratie van verschillende toestellen (elektrolyse, Neolysis, UV, enz… ) in dezelfde installatie vergemakkelijkt.

Voor meer info, contacteer ons via [email protected]

Speck Pompen België, Bierweg 24, 9880 Aalter

www.speckpompen.be