T&A Group x Walter Pool: bezoek aan de productiesite in Dettwiler

Walter Pool, ontwerper en fabrikant van zwembad- en spa-afdekkingen en sinds kort behorend tot de T&A Group, is druk bezig met het uitbouwen van een nieuwe productielocatie. Deze bevindt zich in Dettwiller, op een paar kilometer van de huidige fabriek in Brumath, ten noorden van Straatsburg.

Tijdens de laatste sales meeting hadden de verkoopteams van de T&A Group de gelegenheid om de nieuwe bedrijfslocatie in première te gaan bezoeken. 

Zo konden ze de locatie alsook de nieuwe apparatuur met eigen ogen gaan bewonderen. Walter Pool heeft namelijk geïnvesteerd in een nieuwe machines om hun productie van zwembad- en spa-afdekkingen te verbeteren en automatiseren.

Vanzelfsprekend worden ook nieuwe kantoren voorzien, van waaruit het personeel vanaf begin 2024 de klanten met raad en daad zal bijstaan. Met deze realisatie begint het bedrijf uit de Elzas aan een nieuw hoofdstuk.

Er werd tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om de nieuwkomers binnen het bedrijf een grondige technische training te geven zodat ze tegen de aanvang van het volgende seizoen probleemloos kunnen meedraaien met het bestaande sales team. De doelen voor 2024 werden vastgelegd en dankzij de weluitgekiende strategie die Walter Pool heeft opgezet, gaat het bedrijf het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet.  

Walter Pool heeft voor de nabije toekomst nog een aantal verrassingen in petto dus … stay tuned.

Meer info:
www.t-and-a.be
walter-pool.com/nl