TECHNICS & APPLICATIONS UPDATE 

NIEUWE STUURPRINT

Een aanzienlijke verbetering in de stuurprint voor de AquaTop lamellenafdekkingen van T&A! Voortaan kunnen indien gewenst beide encoderkanalen worden aangesloten op onze print wat het mogelijk maakt om de eindposities tot 4x nauwkeuriger te programmeren!

De stuurprint  blijft compatibel met alle motoren in ons gamma en met eerder geleverde stuurkasten. Nieuwe opties zoals instelling van de start/eindsnelheid (soft start/soft stop) zijn eenvoudig te programmeren.

ECOTOP EVOLUEERT!

De EcoTop opbouw lamellenafdekking wordt voorzien van een nieuw type aandrijving en stuurkast. Door het integreren van een betrouwbare motor met elektronische eindeloopschakelaars wil T&A de kwaliteit van deze afdekking naar een hoger niveau brengen. De nieuwe aandrijving wordt voorzien bij de standaard EcoTop en EcoTop solar met aandrijving op zonne-energie.

 

T&A VOLDOET NU OOK AAN DE FRANSE VEILIGHEIDSNORM VOOR OVERLOOPBADEN

Sinds begin 2019 onderscheidt T&A zich van de concurrentie door haar aanbod aan lamellenafdekkingen die voldoen aan de veiligheidsnormen voor overloop- en infinity-zwembaden. Bovendien voldoet ook ons “premium clean profile” aan de norm NF P90-308. T&A afdekkingen zijn ecologisch, betrouwbaar en veilig!