Technische upgrade: Badu Delta Eco VS.

De fluisterstille zwembadpomp voor het high-end private zwembad

De toerental geregelde, luchtgekoelde pomp Badu Delta Eco VS uit de Premium serie wordt vanaf voorjaar 2019 met nieuwe functionaliteiten en constructieve aanpassingen uitgeleverd.

Een nieuw ontwikkelde koelschroef met bijhorende kap reduceert het geluidsniveau van de Badu Delta Eco VS met maar liefst 8 dB (A), bij een gemiddeld toerental van de filterpomp van 2.000 min-1. Dat komt overeen met een halvering van het geluid bij subjectieve waarneming. Daarmee wordt de Delta Eco VS waarschijnlijk de meest stille, luchtgekoelde pomp op de markt !

Met de nieuwe koelschroef, door Speck ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Nürnberg, wordt een minimaal geluidsniveau van 37 dB (A) bereikt, dat komt overeen met het geluid van stil fluisteren.

Het maximale geluidsniveau van de Badu Delta Eco VS ligt bij ca. 65 dB (A), vergelijkbaar met een gesprek op normale toon binnenshuis.

Bij de sturing van de permanent magneetmotor kan door een update nu gekozen worden tussen een constant motorvermogen (%) en een constant toerental (min-1). In het eerste geval bereiken we dan door variërende toerentallen een gelijk opgenomen en afgegeven motorvermogen bij een hogere einddruk van de pomp. Een constant toerental over de hele curve zorgt dan weer voor een stillere werking van de pomp.

De Badu Delta is binnen België exclusief verkrijgbaar bij Speck Pompen België.

 

Voor meer info, contacteer ons via [email protected]

Speck Pompen België, Bierweg 24, 9880 Aalter
www.speckpompen.be