Walter Pool neemt divisie zwembadafdekkingen over van Bieri Tenta AG

Begin maart 2024 heeft Bieri Tenta AG de divisie zwembadafdekkingen overgedragen aan Walter Pool. Walter Pool, deel van T&A Group, beschikt over uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van zwembadafdekkingen, en brengt daarmee een solide basis van knowhow met zich mee.

Bieri Tenta AG: “We zijn verheugd dat we in Walter Pool een competente fabrikant hebben gevonden die onze bestaande producten verder zal ontwikkelen en produceren. Onze gewaardeerde klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde producten en zullen tevens profiteren van het uitgebreide productassortiment van T&A Group. De komende maanden zullen de teams van beide bedrijven nauw samenwerken om een naadloze overgang te waarborgen.”

Bieri Tenta AG wil alle klanten hartelijk bedanken voor hun jarenlange loyaliteit en samenwerking. “Het vertrouwen dat onze klanten in onze producten en diensten hebben gesteld, heeft ons altijd gedreven. We zijn ervan overtuigd dat Walter Pool dezelfde voortreffelijke service zal bieden die je van ons gewend bent.”

Meer info:
www.t-and-a.be