De mooiste Eclipse-sauna’s verwezenlijkt door Alpha Wellness Sensations

Heb je al kennisgemaakt met de cilindervormige Eclipse-sauna van Alpha Wellness Sensations? Eclipse is bekroond als winnaar in de categorie innovatieve architectuur tijdens de prestigieuze ICONIC AWARDS. Deze verbluffende projecten laten je meteen zien waarom de Eclipse zo geprezen werd door de jury.

Eclipse Village Vodny Svet, Velke Karlovice (CZ)
In het prachtige Kyčerka Resort in Tsjechië is in 2020 een project opgeleverd met zes extra grote modellen van de bekroonde Eclipse! Deze units herbergen een sauna, bio-sauna, IR, stoombad, ontspanningsruimte en een douche.

Eclipse Village Zelena Zaba, Trenčianské Teplice (SK)
Alpha Wellness Sensations heeft het historische resort Zelena Zaba, ontworpen door de Tsjechische architect Bohuslav Fuchs in 1935, omgetoverd tot een eigentijds wellnesspareltje. Deze iconische, cilindrische structuren bevatten een traditionele Finse sauna, een infraroodsauna, een biosauna, een stoombad, twee kleedkamers en een ontspanningsruimte.

Eclipse in cortenstaal
Alpha Wellness Sensations heeft een aantal interessante projecten uitgevoerd waarbij cortenstaalafwerking werd gebruikt om een interessante stijl te creëren. Enkele van deze projecten zijn Wellness Garden, Doetinchem (NL), Eclipse Sauna, Asten (NL) en Col 38 Kluisbergen (BE).

Wellness Garden, Doetinchem (NL)
Eclipse Sauna, Asten (NL)
Col 38 Kluisbergen (BE)

Centre Aquatique, Viroflay (FR)
Dit prachtige project in Frankrijk omvat twee Eclipse-units, een Eclipse-sauna en een Eclipse XL-sauna, beide afgewerkt met sierpleister.

Domaine des Hautes Fagnes, Ovifat (BE)
In dit project werden de Eclipse-units omgetoverd in een prachtige op maat gemaakte sauna en infraroodcabine. Dankzij de ronde vorm en de gebruikte natuurlijke materialen passen de units perfect in de natuurlijke omgeving.

Trainingscampus, Zeist (NL)
Alpha Wellness Sensations mocht een grote Eclipse-sauna plaatsen op het trainingsveld van de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond). De Eclipse is geheel afgewerkt met heidematten zodat deze perfect aansluit bij de groene grasmatten en de omringende bomen.

Vous lé Vous, Hasselt (BE)
Bij Vous Lé Vous in Hasselt ben je aan het juiste adres voor ontspanning. Dit high-end restaurant combineert gastronomie, toerisme en wellness. Alpha Wellness Sensations was hun partner bij de installatie van een Eclipse-sauna in hun belevingstuin.

Alpha Wellness Sensations heeft nog veel meer prachtige Eclipse-projecten voltooid. Bekijk ze allemaal in de galerij van Alpha Wellness Sensations.

If you can dream it, we can build it.

Meer info:
www.alpha-industries.eu
www.alpha-wellness-sensations.be