Zuiderse zwembaden creëren met de nieuwe Sinai Pearl zwembadboorden van Artstone

Artstone beschikt momenteel over een mooie stock van Sinai Pearl, dit in zowel tegels als zwembadboorden met ronde of rechte neus. Hierdoor is een vlotte levering en manier van werking mogelijk.

Op zoek naar maatwerk of een specifiek formaat dat momenteel niet op stock staat? We vullen regelmatig onze stock aan, waardoor we ook maatwerk relatief vlot kunnen aanbieden.

Doordat Artstone zijn materialen rechtstreeks aan de plaatser aanbiedt en zelf zowel produceert als importeert, kunnen we de prijzen laag houden. Zo kunnen we u al voor minder dan €40/lopende meter Sinai Pearl zwembadboorden met neus aanbieden!

Sinai Pearl – nieuwe trend
De laatste jaren komt er meer en meer vraag naar lichtere kleuren rondom het zwembad en op het terras. Beige, warmere tinten komen samen met de warmere zomermaanden overgewaaid vanuit het Zuiden. Artstone ging op zoek naar een prachtige lichte kalksteen en kwam zo uit in Egypte met de Sinai Pearl, ook gekend als Chambolino en Chambolle Poco Veccio.

 

Eerder op zoek naar zwembadboorden in Belgische blauwe steen, keramische zwembadboorden of andere natuursteen zoals graniet en Vietnamese blauwe steen? Alles is mogelijk en wij luisteren dan ook zeer graag naar uw specifieke noden.

Op zoek naar inspiratie?
We verwelkomen u en uw klanten graag in één van onze toonzalen. U krijgt steeds een mooie marge op onze materialen.

 

Meer info:
www.artstone.be/