OPGELET: WEDSTRIJDVERLENGING!

Het wedstrijdcomité van de ‘Belgische Zwembad, Wellness-en Zwemvijverbouwer 2021/22’ heeft beslist om de inschrijvingen t.e.m. 16 JULI 2021 te verlengen!

Schrijf je nu in!
Profiteer snel van deze verlenging!
Als organisatoren van de wedstrijd zijn we er ons van bewust dat het momenteel erg druk is voor alle zwembad-, wellness- en zwemvijverprofessionals. Met deze verlenging willen we je ondanks deze drukte toch kans geven om je beste projecten aan de wereld te tonen!

Waarom meedoen?
De wedstrijd is de uitgelezen kans om jouw vakmanschap aan de wereld te tonen! Potentiële eindklanten kennen de waarde van de awards en gebruiken deze prijsuitreiking als een maatstaaf bij het kiezen van een vakman. Wie in de prijzen valt, heeft duidelijk een streepje voor.

!! NIEUW !!
Vergroot je kansen met ‘Zwembaden in de categorie – € 50 000’
In de wedstrijd mag je per hoofdcategorie ‘Zwembaden’, ‘Zwemvijvers’ en ‘Wellness’ met maximum 2 projecten inschrijven. De nieuwe subcategorie ‘Zwembaden tot – € 50 000’ is een uitzondering op deze regel. Schrijf één project EXTRA in voor deze subcategorie, ongeacht of je reeds twee projecten in de hoofdcategorie ‘Zwembaden’ hebt ingediend. Inschrijven in deze categorie is m.a.w. dé ideale manier om je kans op een prijs te vergroten!

Let op deze pointers!

  • Stuur minimum 4 foto’s per project in.
  • Zorg dat er een duidelijke overzichtsfoto en een duidelijke foto van de technische installatie bij je inzending zit.
  • Schrijf je EXTRA in voor de nieuwe subcategorie ’Zwembaden tot – € 50 000’.
  • De prijscategorieën worden inclusief btw aangeduid. Hou je er aan want de jury ziet hier streng op toe.
  • Demobaden & Wellness Showrooms zijn niet toegelaten.

 

Meer informatie op zwembadenpro.be
Veel succes!

– Het wedstrijdcomité