Zwem jij straks in de prijzen?

SCHRIJF JE IN VOOR DE WEDSTRIJD ‘BELGISCHE ZWEMBAD-, WELLNESS- & ZWEMVIJVERBOUWER 2023-2024’!

De prestigieuze wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- & Zwemvijverbouwer’ is wellicht hét belangrijkste evenement in onze sector. Ieder jaar nemen de beste professionals het tegen elkaar op in maar liefst 17 categorieën. Een award op je naam is bovendien zoveel meer dan een blijk van waardering van de jury. Ook potentiële eindklanten kennen de waarde van deze uitreiking en gebruiken de wedstrijd als gids bij het kiezen van een vakman. Ook jij kan uitblinken in de massa, schrijf je nu al in voor de editie van 2023/24.

De wedstrijd maakt hét verschil!
De energiecrisis heeft ervoor gezorgd dat de eindklant zijn zwemdromen uitstelt. De afzetmarkt is gekrompen waardoor extra publiciteit voor jou als professional geen overbodige luxe is. Investeren in marketing is namelijk een goede manier om je business de komende jaren te verzekeren van nieuwe klanten. De meeste Belgische bedrijven spenderen jaarlijks gemiddeld zo’n 10% van hun omzet hieraan. Maar wat als we je vertellen dat die investering je niet meer dan een beetje tijd kost?

De wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- & Zwemvijverbouwer’ is namelijk een krachtig marketinginstrument dat je volop kan inzetten om het vertrouwen van je klanten te winnen. Een zwembad, zwemvijver of privésauna plaats je niet ondoordacht. Het is een aanzienlijke investering waarvoor het aangewezen is om met een betrouwbare partner in zee te gaan. Wie wint in de wedstrijd, wint daarmee ook de geloofwaardigheid waarnaar de eindklant op zoek is. En je inschrijven kost je hooguit een half uurtje van je tijd. 

Hoe ga je te werk?
Inschrijven kan tot en met 30 JUNI 2023. Kies een project dat volledig afgewerkt is en waar je trots op bent. Dit project wordt immers het visitekaartje van je bedrijf. Ga dan naar zwembadenpro.be en log in om je dossier in te dienen. Let daarbij op dat je alle TECHNISCHE GEGEVENS correct en nauwkeurig invult. Vernoem zeker het merk en type van je pompen, filters, verlichting, afdekking … En wees daarbij zo volledig mogelijk. Naast een goede omschrijving zijn ook DUIDELIJKE FOTO’S van essentieel belang. Ieder jaar krijgt de jury te maken met honderden inschrijvingen. Omdat het onmogelijk is om alle ingeschreven projecten te bezoeken, gebeurt de preselectie op basis van het ingezonden beeldmateriaal. De foto’s moeten een helder beeld scheppen van het zwembad, de gebruikte materialen, de omgeving en eventuele extra’s. Verder heb je ook duidelijke foto’s nodig van de technische installatie. Komen niet alle technische onderdelen duidelijk in beeld met een overzichtsfoto? Maak hier dan meerdere foto’s van. Het spreekt voor zich dat de technische gegevens uit het dossier overeen moeten komen met deze beelden.

INSCHRIJVEN KAN VOOR DE VOLGENDE CATEGORIEËN:
Zwembaden
•  Tot € 50 000
•  Tot € 60 000
•  Tot € 80 000
•  + € 80 000
•  Binnenbaden
•  Renovaties
•  Monoblok standaard
         – Tot € 60 000
         – + € 60 000
•  Monoblok op maat
         – Tot € 60 000
         – + € 60 000

Zwemvijvers
•  Tot € 40 000
•  Tot € 60 000
•  + € 60 000
•  Hybride zwemvijvers*

Wellness**
•  Sauna
•  Wellness@home
•  Openbare wellness

Alleen maar winnaars
Deze wedstrijd zet alleen zijn winnaars in de kijker. Heb je ingeschreven en niet gewonnen? Niet getreurd, probeer het bij de volgende editie gewoon opnieuw. Inschrijven is bovendien VOLLEDIG GRATIS. Je hebt dus helemaal niets te verliezen.

Waarom deelnemen?
De vermelding van het logo van de wedstrijd met de titel Goud, Zilver of Brons is een krachtig marketinginstrument. Je mag dit logo in combinatie met je prijs en het juiste jaartal gratis gebruiken op al je communicatie: folders, website, nieuwsbrief, socialemediakanalen … Daarnaast geniet je van gratis publiciteit in het consumentenmagazine ZwembadenPlus waarin alle winnende projecten uitvoerig in de kijker worden gezet. En als kers op de taart worden de winnaars samen met hun partner uitgenodigd op het gala van de prijsuitreiking, een fantastisch event om naar uit te kijken!

* Gestuurde zwemvijver mechanisch/chemisch.
** Hier komen enkel de bouwers in aanmerking, niet de eigenaars van sauna- of wellnesscenters.

Meer info:
inschrijvingen.zwembadenpro.be/login/