Zwembadoverkappingen van Axess: hoe verschillen de vele modellen van elkaar?

Zwembadoverkappingen van Axess: hoe verschillen de vele modellen van elkaar?

Bent u het ook zat om enkel bij mooi weer van het buitenzwembad te kunnen genieten? Maak u dan klaar om elke dag van het jaar te genieten van uw zwembad met een openschuifbare overkapping. Nu vraagt u zich vast af: Welke overkapping past het best bij mijn zwembad? Hoe kies ik er een?

Vaak weten huiseigenaren niet waar ze moeten beginnen als ze besluiten zich een zwembadoverkapping aan te schaffen. Nadat u uw budget heeft opgesteld, kunt u best eerst nagaan wat de voordelen zijn van de verschillende modellen die we te bieden hebben. We nodigen u verder ook uit om een kijkje te nemen op onze website waar u kan lezen hoe u makkelijk een buitenzwembad kan omtoveren tot een binnenzwembad.

Lage zwembadoverkapping

  • U kunt van het landschap en de omgeving genieten zonder dat de overkapping het uitzicht in de weg staat.
  • Hij is hoog genoeg zodat iedereen onder de dichtgeschoven overkapping kan zwemmen.

Middelhoge zwembadoverkapping

  • Een middelhoge zwembadoverkapping is de gulden middenweg tussen een hoge en lage overkapping. Met dit ontwerp kunt u niet alleen zwemmen onder een overdekt zwembad maar kunt u ook vrij bewegen in het centrale deel van de overkapping.

Hoge zwembadoverkapping

  • Dit model is berust met hoge verticale muren die de gebieden rondom het zwembad ruim maken waardoor u vrij kunt rondlopen onder de overkapping.

Standaardoverkapping

  • Wij bieden vijf standaardoverkappingen voor zwembaden in verschillende maten.
  • Ze hebben een prachtig boogvormig ontwerp.
  • Ze zijn snel en makkelijk geïnstalleerd aangezien ze vooraf zijn opgebouwd.
  • De overkappingen kunnen ook worden verlengd, wat u de mogelijk biedt om uw zwembad of het gebied rondom het zwembad al dan niet volledig te overdekken.
  • In vergelijking met onze op maat gemaakte overkappingen blijft de standaardoverkapping van dezelfde kwaliteit en past hij goed in uw budget.

Nu we de belangrijkste voordelen van onze vier populairste ontwerpen hebben doorlopen, kunt u makkelijker een keuze maken uit ons divers aanbod aan unieke overkappingen die zijn gekenmerkt door de uitstekende kwaliteit, de betrouwbaarheid, de ontwerpinnovatie en het gebruiksgemak.

Neem contact met ons op voor meer informatie. We willen graag een-op-een met u bespreken wat we voor u kunnen betekenen en hoe we u kunnen helpen de perfecte overkapping te vinden die mooi in uw tuin staat en binnen uw budget past.

https://www.axess-europe.com/bedrijf/blog/hoe-verschillen-de-vele-modellen-van-elkaar.html