Zwemplezier voor jong en oud met BINDER!

Een breede, krachtige stroming die aanvoelt als een rivier: de turbineaangedreven tegenstroominstallaties HydroStar en EasyStar van BINDER bieden zwemplezier voor het hele gezin. Daarenboven zijn ze ook voor de vakman snel en eenvoudig te installeren!

Het bijzondere aan deze tegenstroominstallaties is de unieke gepatenteerde technologie waarmee ze werken. De volumestroom wordt opgewekt door turbines en niet met de hulp van pompen. Hierdoor vloeit het water gelijkmatig rond het lichaam en kan de zwemmer zich volledig concentreren op zijn techniek. Bovendien kan je met de HydroStar en EasyStar meer dan alleen je uithouding trainen. Ook voor wellnessoefeningen of zelfs om lekker in de stroming te spelen, zijn deze toestellen perfect.

BINDER levert de tegenstroominstallaties in verschillende uitvoeringen met debieten van 160 tot 1.200 m3 per uur. Het toestel wordt bediend met de afstandsbediening, piëzo-knop of via de BINDER24-app, waarmee ook de optionele led-verlichting kan bedienen.

HydroStar
Het turbinezwemsysteem HydroStar is specifiek ontwikkeld voor nieuwbouwzwembaden. Met een of twee technici kan de volledige installatie kan in ongeveer drie uur worden voltooid. En da’s veel sneller dan bij conventionele tegenstroominstallaties. Een gespecialiseerde dealer kan dus in dezelfde tijd meer tegenstroominstallaties installeren dan bij concurrerende producten het geval zou zijn. HydroStar is compatibel met alle (bijna) alle types van zwembaden.

EasyStar
De installatie van het EasyStar retrofit systeem is nog eenvoudiger, omdat de monteur dit toestel simpelweg over de randsteen van het zwembad hangt en er stevig aan vastschroeft. Om de installatie zo gemakkelijk mogelijk te maken, voegt BINDER ook gedetailleerde technische tekeningen bij zijn systemen. En mocht er toch nog iets onduidelijk zijn, dan staat de serviceafdeling altijd klaar om onze retailpartners te helpen.

Meer info:
https://www.binder24.com/nl/productwereld/tegenstroominstallaties/