Alpha Industries verovert nu ook de Franse Center Parcs

De marktleidende wellnessproducent Alpha Industries is weer een topreferentie rijker. Na talrijke internationale prestigieuze projecten en prijstoekenningen is Alpha Industries erin geslaagd om door Center Parcs voor enkele nieuwe wellnesslandschappen geselecteerd te worden. In 2016 werden reeds een 80tal sauna’s voor het gerenommeerde vakantiepark gerealiseerd. Dit jaar zullen daar nog eens meer dan 200 cabines  in center parcs Village Nature aan Disneyland Parijs en center parcs Moselle toegevoegd worden.

In Parijs betreft het een groot waterparadijs met verschillende binnen- en buitenbaden, bubbelbaden en glijbanen voor jong en oud. De inrichting van het Spa center zal met een hammam, sauna en zoutgrot door Alpha Industries uitgevoerd worden :

De hammam meet 3×4 meter en is uitgerust met banken op 2 niveaus en volledig betegeld, ook het gebogen dak. Het oranje glas van de voorwand geeft samen met de talrijke LED RGB spots een extra kleurdimensie. De 18 Kw generator met aroma- pompen garandeert een maximale stoombeleving tot in de diepste poriën.

De sauna van 5×4 meter heeft banken op 3 niveaus , extra brede hemlock planken met niche en indirecte verlichting in de achterwand. 2 oersterke professionele sauna-ovens met automatische opgiet zorgen voor een unieke sauna experience.

De ruime zoutgrot van 4×4 meter omvat lounge banken en een plafond in Wengé hout , wanden met gladde zoutstenen en een ultrasoon zoutvernevelaar ( 30m³ per uur ). Beter kan de weldoende werking van het zeeklimaat niet gesimuleerd worden.

In Moselle komen 120 sauna’s en 80 hammams in verschillende cottages van 2 tot 6 personen.12 cottages worden met sauna en hammam voor gehandicapten voorzien , alles op maat gemaakt.

Het Spa center is voor fase 2 begin 2018 met een bio-sauna, Finse sauna, hammam, scrubruimtes, zoutgrot , buitensauna en een ijskamer.

Kortom een bezoek meer dan waard met extra comfort en welzijn voor de gasten, die dankzij Alpha Industries nog  tevredener naar Center Parcs zullen terugkeren!