Digi Consult, jouw gids in digitale innovatie

Digi Consult is een snelgroeiend bedrijf dat zich specialiseert in het optimaliseren van jouw volledige documentenstroom. Vaak start dit met het digitaliseren van de papieren administratie met behulp van onze softwareoplossingen. Vroeg of laat komt er bij de optimalisatie een scanner, printer of copier aan te pas van het merk Ricoh, waarvoor wij de grootste partner zijn in Vlaanderen.

Wil je deze documenten vervolgens presenteren en bewerken? Dan kan dat uiteraard via onze interactieve touchscreens. Daarbovenop bieden we als officiële Clevertouch verdeler veelzijdige digital signage oplossingen die ideaal zijn voor zowel interne als klantgerichte communicatie. Je kan hierbij steeds rekenen op onze uitmuntende service.

Benieuwd wat Digi Consult voor jouw kan betekenen?
Ontdek onze totaaloplossingen.

 Digi Print
Als officiële Ricoh corporate partner in België en Luxemburg leveren, installeren én onderhouden we alle Ricoh producten met ons team van technici. Uitstekende printkwaliteit, topsnelheid, het volledige Ricoh gamma… en dat met de beste Digi Consult service.

Digi Touch
Waar wij in geloven? Innovatie! Als gold partner van Clevertouch bieden we interactieve displays en whiteboards voor educatieve en zakelijke doeleinden. Alle tools voor connectiviteit, creativiteit en samenwerken met anderen, beveiliging… zijn allemaal inbegrepen.

Digi Soft
Ga voor efficiënte kostenbesparing. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van onze document- en workflowoplossingen. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde kantoorautomatisering in één centraal en digitaal platform. Integreer, connecteer, digitaliseer!

Digi Sign
Optimaliseer je interne communicatie, informeer onmiddellijk je personeel in enkele klikken

of creëer een adembenemende klantenervaring. De mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten zijn significant met de digital signage oplossingen van Digi Consult.

 

Meer info:
Steenweg 591, 9470 Denderleeuw
[email protected]
+32 53 68 31 94
www.digiconsult.biz