T&A: plannen en investeringen in 2021 en 2022

Nieuwe investeringen
Na de ingebruikname van de nieuwe productie- en opslaghal, van in totaal 5000 m², staan ​​er in 2022 verdere investeringen gepland.

Vanaf januari 2022 zullen er in totaal acht productiematrijzen voor polycarbonaat rolluikprofielen beschikbaar zijn. Dit verhoogt de capaciteit voor de productie van lamellen nogmaals met meer dan 30%. Daarnaast wordt in het najaar van 2022 een tweede volautomatische productielijn met ultrasone lasmachines geïnstalleerd. We zullen dan over een capaciteit beschikken om meer dan 10.000 afdekkingen/jaar te produceren. Niet alleen de capaciteit is belangrijk, deze volautomatische productielijnen zijn ook voorzien van een automatische in-line kwaliteitscontrole. De waterdichtheid van elk profiel van de afdekking wordt hierbij gecontroleerd en gegarandeerd.

Daarenboven zullen we onze levertermijnen verder kunnen inkorten.

Voorsprong door innovatie: nieuwe gepatenteerde rolluikprofielen
T&A presenteert nieuwe gepatenteerde rolluikprofielen. De nieuwe profielen combineren alle voordelen van een zwembadlamel. Deze solarprofielen van hoogwaardig polycarbonaat (PC) verwarmen niet alleen het zwembad, ze bieden veiligheid, slagvastheid en voorkomen vervuiling door algenvorming. Dankzij de extrusie van 4 grondstoffen wordt het zonlicht selectief doorgelaten. Dit geeft ons een optimaal solar-effect met minimale vervuiling. Bovendien is condensatie nauwelijks zichtbaar. Onze nieuwste polycarbonaat lamellen worden vervaardigd d.m.v. een proces van quadro-extrusie. Deze technologie is uniek in de wereld van zwembadafdekkingen en stelt ons instaat om een ​​perfecte solarlamel te produceren die extreem slagvast en duurzaam is en bovendien solar-, anti-algen- en anticondens-werking combineert.

Black Edition & Titanium Edition
Door gebruik te maken van een selectief kleurpigment produceren we niet alleen hoogwaardige en duurzame lamellen, maar onderstrepen we ook het esthetische karakter van je zwembad. Met lamellen in de “Black” uitvoering kies je voor een stijlvol en exclusief rolluik. De lamel in de “Titanium” uitvoering geeft je afdekking een modern en opvallend karakter. Beide varianten hebben een efficiënte solarwerking zonder algengroei in de bevestigingsgroef en minimaliseren de zichtbaarheid van condensatie.

De profielen zullen in eerste instantie beschikbaar zijn in twee kleurvarianten, namelijk Black Edition en Titanium Edition. De eerste afdekkingen met deze profielen zijn al geplaatst. Beschikbaar vanaf 2022!

Internationale vakbeurzen 2021 – SAVE THE DATE
De internationale beurzen in het najaar zullen naar alle verwachting als gepland kunnen doorgaan. T&A neemt deel aan de Aquanale in Keulen (26-29 oktober 2021) en de vakbeurs Piscina & Wellness in Barcelona (29 november – 2 december 2021).

We kijken uit naar uw bezoek aan onze stand!

Meer info:
www.t-and-a.be