SCP BENELUX: over overwinteren en de Aquanale

De zomer van 2021 is wederom een druk seizoen geweest waarin onze sector een grote vraag aan zwembaden en zwembadtoebehoren heeft verwerkt door de wereldwijde gezondheidscrisis.

Ondanks dat de zomer, ook wat het weer betreft, een zeer gecompliceerde periode is geweest, moeten we nu alweer denken aan de winter.

In het kader van onze voortdurende inspanningen ten dienste van onze professionele klanten, stelt SCP BENELUX je de nieuwe WINTERPRODUCTEN-BROCHURE voor.

In deze brochure vind je alles wat je nodig hebt voor de voorbereiding, bescherming en veiligheid van zwembaden tijdens de wintermaanden. Indien je iets zoekt wat niet in de brochure is opgenomen, kan je contact opnemen met je verkoopvertegenwoordiger voor een oplossing op maat.

Wij willen ook van de gelegenheid gebruikmaken om je mee te delen dat wij aanwezig zullen zijn op de AQUANALE-beurs in Keulen van 26 t.e.m. 29 oktober 2021. Wij kijken ernaar uit om je daar te zien. Aarzel niet om je verkoopvertegenwoordiger te vragen voor gratis uitnodigingen.

Wij staan voor je klaar via [email protected] voor meer informatie of voor bestellingen.

Meer info:
SCP BENELUX nv
21 Maalbeekweg – B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]