Met Digi Consult bespaart u tijd met facturatie

FACTUREN MANUEEL INVOEREN EN KLASSEREN?
HET KAN OOK ANDERS: WIN TIJD, BESPAAR KOSTEN!

Er komen heel wat uitdagingen kijken bij de verwerking van uw facturen: handmatige gegevensinvoer, administratieve fouten, verspilde tijd, vertragingen, weinig controle, verlies van documenten … Wat als wij u vertellen dat een digitaal systeem hiervoor de oplossing is? Met Digi Consult als partner heeft u een allesomvattende totaaloplossing van hardware, software, kennis én service. Benieuwd hoe u uw volledige facturatieproces kan vereenvoudigen en versterken?

1. Vastleggen
U ontvangt een factuur digitaal of met de post. Hoe gaat u deze nu verwerken? De kracht van ons systeem start al bij het juist capteren van uw factuur en deze vervolgens automatisch op het platform binnen te trekken.

2. Herkennen
Het hart van onze oplossing: de intelligente indexering. Deze vervangt foutgevoelige en tijdrovende gegevensinvoer door alle gegevens die op facturen zijn afgedrukt, automatisch te herkennen en vast te leggen.

3. Controleren
Haal de facturen door digitale goedkeuringsketens voor een snellere besluitvorming, of start een directe goedkeuring op basis van vooraf gedefinieerde regels. Zo behoudt u de controle.

4. Inboeken
U behoudt een snelle verwerking en zichtbaarheid tijdens het volledige proces. Genereer vervolgens een boekingsvoorstel om eenvoudig in te boeken in uw boekhoudpakket. Handig toch?

5. Intelligent archiveren
U bouwt automatisch een legaal digitaal archief op. Deze veilige opslagplaats geeft u de mogelijkheid tot snelle opzoekingen, analyses, audits, overzicht en controle. U heeft altijd en overal toegang vanaf elk apparaat.

Meer info:
Digi Consult
Steenweg 591, 9470 Denderleeuw
[email protected]
+32 (0) 53 68 31 94 

www.digiconsult.biz