Alpha Industries, al 40 jaar ervaring in IR

Alpha Industries heeft al 40 jaar ervaring in infraroodtechnologie. Dit heeft reeds geresulteerd in verschillende gamma’s hoogwaardige infraroodcabines met vernuftige en bekroonde designs o.a. voor onze gepatendeerde IR loungecabine met ergonomische rugstraler. Via maatwerk komen deze producten overeen met de individuele wensen van de klant, waarbij de sky the limit is.

We hebben het echter ook steeds belangrijk gevonden om betaalbare producten te voorzien voor de grote massa. Zo is vele jaren geleden de Infrawavecabine geboren en vele duizenden cabines later is deze tot de meeste populaire en verkochte infraroodcabine in Europa uitgegroeid.

De belangrijkste redenen hiervoor zijn de volgende:

De unieke (gepatenteerde) infraroodstralers worden in samenwerking met gerenommeerde keuringsinstanties zoals TÜV en Seibersdorf Research op optimale efficiënte en veiligheid ontwikkeld. Hierbij is vooral naar het volledige infraroodspectrum van de zon gekeken. De fluwelen roosterbescherming (i.p.v. glas) combineert veiligheid en doorlaatbaarheid. Gezien infraroodtherapie een heel individuele beleving is, hebben wij er ook voor gezorgd dat de klant via een schakelaar op de straler voor relaxtherapie of dieptewerking  kan kiezen. Bovendien kan via de eenvoudige regeling ook de intensiteit in stappen van 5 % gedimd worden en kunnen er twee zones in de cabine worden gecreëerd.

Naast de “motor” is ook het “chassis” van de cabine uiteraard heel belangrijk. Hiervoor hebben het originele Canadese Red Ceder hout geselecteerd. Dit hout komt rechtstreeks uit heraangeplante bossen naar onze fabriek. Het heeft naast een zeer aangename geur ook een antiseptische werking, waarbij schimmels dus geen kans krijgen.

Last but not least zijn er ook nog een aantal toeters en bellen die in het standaard pakket zitten: led-kleurlicht-, muziek- en aromatherapie. Hierdoor wordt het verblijf in de cabine nog aangenamer.

Er zijn 5 standaard modellen waaronder ook een vijfhoekcabine, een combicabine met saunakachel en een eco-versie van de reeds genoemde loungecabine. Daarenboven is maatwerk altijd mogelijk.

Meer info:
www.alpha-wellness-sensations.be/