BINDER: zwemplezier voor jong en oud

De turbine-aangedreven tegenstroomsystemen HydroStar en EasyStar maken van elk zwembad een zwemparadijs. BINDER vertrouwt bij de productie van deze tegenstroomsystemen uitsluitend op hoogwaardige componenten en verlengt daarom de industriestandaard garantie tot 3 jaar.

Het geheim van de tegenstroomsystemen van BINDER zit ‘m in de gepatenteerde turbinetechnologie, die duidelijk afwijkt van conventionele systemen. HydroStar en EasyStar genereren beiden een brede, krachtige stroming die de zwemmer gelijkmatig meevoert zoals in een rivier. De zwemmer kan zich daardoor volledig concentreren op zijn techniek. BINDER biedt de systemen aan in talrijke uitvoeringen met volumestromen van 160 tot 550 m3 per uur (EasyStar) of 160 tot 1.200 m3 per uur (HydroStar). De bediening is eenvoudig met behulp van de afstandsbediening, piëzo-knop of de HydroStar Next-trainingsapp (beschikbaar in de Google Play Store / Apple App Store).

Waar HydroStar bij uitstek geschikt is voor nieuwe zwembadconstructies, is EasyStar speciaal ontwikkeld om in te bouwen bij bestaande zwembaden. Beide systemen bieden zwemmers niet alleen veel voordelen ten opzichte van conventionele tegenstroominstallaties, ze gaan ook gepaard met minder installatiewerk voor de zwembadbouwers. Het compacte ontwerp van de turbinezwemsystemen maakt een snelle en ruimtebesparende installatie in bijna elk type zwembad mogelijk.

De tegenstroomsystemen van BINDER werken zonder droge as of hoogspanningsaansluiting en zijn extreem energiezuinig: hun stroomverbruik is 50 tot 80 procent lager dan dat van pompgestuurde systemen. Doordat de glijlagers van de aandrijving door het water worden gesmeerd, is ook de turbine onderhoudsvrij. Ook u kunt uw klanten gegarandeerd zwemplezier bezorgen met de turbinezwemsystemen van BINDER.

Geïnteresseerden kunnen de tegenstroomsystemen gratis testen.

Meer info:
www.binder24.com/nl/proefzwemmen/